MUKA MI JE, A STOMAK MI SAMO RASTE! Još jedna trudnica u Zadruzi? Pojede je SUMNJA!
Foto: Printscreen

zbunjena

MUKA MI JE, A STOMAK MI SAMO RASTE! Još jedna trudnica u Zadruzi? Pojede je SUMNJA!

Rijaliti -

Nataša Radan priznala je Gajiću da joj ciklus kasni nekoliko nedelja, te da je u strahu da je ostala u drugom stanju. Ona pored toga sumnja i da je neki poremećaj u pitanju, jer joj, kako kaže, stomak sve vreme raste, non-stop je glada i isto tako joj je i muka.

Ipak, pošto je uradila test, saznala je da nije u drugom stanju, što ju je malo smirilo.

Ona je napomenula da je odnose poslednji put imala par dana pred ulazak u "Zadrugu 3", a dva dana posle toga imala je krvarenja. Nakon toga, od redovnog ciklusa nije bilo ništa.

"Znam da sam mlada. Šta treba da radim sada, nemam pojma... Uvek mi se jede, raste mi stomak, muka mi je često, menjam raspoloženje", nabrajala je ona simptome koji je muče.

"Četvrtog septembra sam imala odnos. Kad sam ušla ovde, dan posle sam imala neko baš slabo krvarenje, posle toga ništa nisam imala, još nemam. Mene sad sve plaši, možda je neki poremećaj", zabrinuto je rekla ona.

Inače, Radanova je u Šimanovcima uplovila u romansu sa Radetom Lazićem, sa kojim je čak i razmenjivala nežnosti ispod pokrivača.

Nakon što je odradila test za trudnoću koji je pokazao negativne rezultate, Nataša Radan otišla je u garderober kako bi se malo smirila. Za njom su tada krenule Dalila i Dragana Stojančević, koje su priželjkivale da one ostanu u drugom stanju.

"Ja sam se prepala. Sinoć me je zaboleo stomak i imala sam mučninu, Meni je samo pala glava na sto. Nisam znala šta mi je, ne znam šta da radim... Razmišljala sam samo o tome. Nije mi svejedno, napravila sam grešku ovde", prošaputala je Nataša, po svemu sudeći rastrzana između momka iz spoljnog sveta i iz "Zadruge".

foto: Printskrin / You Tube

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja