TARA SIMOV NASRNULA NA ZVEZDU RUKOMETA! Išla je sa njenom ćerkom u školu, a sad je OBEZBEĐENJE držalo da ne bi došlo DO BATINA! ŠOK!
Foto: Printscreen

JEZIVO

TARA SIMOV NASRNULA NA ZVEZDU RUKOMETA! Išla je sa njenom ćerkom u školu, a sad je OBEZBEĐENJE držalo da ne bi došlo DO BATINA! ŠOK!

Rijaliti -

Svetlana Ceca Kitić progovorila je danas u "Zadruzi" o dugovima Tare Simov, te tome kako je i njena majka umešana u sve to. Zbog ove informacije, temperamentna crnka prisetila se brojnih grešaka njene majke pa nasrnula na rukometašicu, jer je ona navodno "sav teret stavila njoj na leđa".

Tom prilikom, ona je otkrila i da je išla u školu sa Cecinom ćerkom, te da ona i te kako zna odakle njenoj majci novac.

"Spominjem čin koji si ti uradila. Sve što budeš htela da čuješ, čućeš u facu! Ko je spomenuo tvoju kevu? Ti ćeš dobiti odgovor za stolom! Ja govorim o tvom činu, koji si ti uradila. Ti si mene optužila da sam ukrala tvoje cigare", branila se Ceca, ali Taru je na kraju obezbeđenje moralo da opkoli, kako bi spaslo proslavljenu sportistkinju.

1 / 5 Foto: Printscreen

"Da li ste vi izbegavali da pomenete moju majku i samim tim stavili meni na teret ono što je moja majka uradila? Vi ste predmet smeha ovde! Sad će da se priča po kući da sam ja dugovala pare, s obzirom na to da je vaša ćerka išla u istu školu kao i ja, zna odakle mojoj majci novac. Sigurno ne može da u novinama izađe da je dete od 16 godina pozajmljivalo i vraćalo pare", rekla je Tara.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja