TI SI KAO TELE U ŠARENA VRATA! TI SI JEDNOSTAVNO TABULA RAZA: Karleuša UNIŠTILA takmičarku ZVEZDA GRANDA, pa je poslala kući!  (FOTO)
Foto: Printskrin/Prva, Shutterstock

talentovana, ali neiskusna

TI SI KAO TELE U ŠARENA VRATA! TI SI JEDNOSTAVNO TABULA RAZA: Karleuša UNIŠTILA takmičarku ZVEZDA GRANDA, pa je poslala kući! (FOTO)

Rijaliti -

Anđela Tanasković iz Niša izazvala je lavinu emocija u bekstejdžu izvedbom pesme "Vidovdan", ali ni jednu emociju kod članova žirija "Zvezde Granda". Naprotiv, ona je dobila "ribanje" od Jelene Karleuše, koja joj je objasnila da je za šou biznis potreban mozak, što je u više navrata i ranije savetovala takmičare.

"Devojka je muzikalna, ali je omašila pesme. Talentovana, ali neiskusna", komentarisali su članovi žirija dok je devojka pevala.

foto: Printskrin/Prva

"Toliko neinspirativno. Bila je jedna Džejla koja je sa takvim glasom napravila haos. Vi kopirate kandidate. Uzeti ovakve pesme nema smisla ni slušati. Ti si lepa cura i muzikalna. Čisto si pevala, ali tvoja naivnost, nameštanje glasa od jednog mentora", rekao je Bosanac.

foto: Printskrin/Prva

"Ne idem na časove", rekla je osamnaestogodišnja devojka.

"Svi kandidati koji misle da smo mi ovde volovi, mi nećemo pasti na to da znate".

foto: Printskrin/Prva

"Ti si kao tele u šarena vrata, nisi razmišljala. Ti si jednostavno tabula raza. Jedno "mu" Ti u ovom poslu nikada uspeti nećeš", vikala je Jelena kao sumanuta.

Za to vreme, rođena sestra i majka nisu prestale da plaču u bekstejdžu, a onda su kandidatkinju poslali kući, rekavši da je talentovana, ali neiskusna.

foto: Printskrin/Prva

Kurir.rs, MV / Foto: Printskrin/Prva, Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja