Najnovije vesti

OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO SU IVA I STEFAN RASKINULI! Ja sam zbog toga bila u grču, nikako nisam mogla da se OPUSTIM!
Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO SU IVA I STEFAN RASKINULI! Ja sam zbog toga bila u grču, nikako nisam mogla da se OPUSTIM!

Rijaliti

Iva Grgurić neplanirano je udružila snage sa Stefanom Karićem tokom večeri rezervisane za pitanja novinara, te su tako svima stavili do znanja zašto su njih dvoje zaista stavili tačku na njihovu rijaliti vezu. 

"Zbog mojih postupaka mi smo i raskinuli. Već me danima Mića kritikuje zbog toga... To je bilo u neku ruku zbog zezancije. Ja nisam ušla u WC da bih ga (Vladimir Tomović) videla golog, već sam slučajno ušla i odmah zatvorila vrata i od tada postoji to..." pričala je Iva. 

"Nisam bila opuštena dok sam bila sa njim (Stefan Karić). Ovo sam sada ja. Ja sam u grču radila neke pogrešne stvari kako bih njemu podilazila", dodala je ona. 

foto: Printscreen

"Rešili smo te neke naše nedoumice. Odlučili smo da budemo prijatelji. Zbog njenih grešaka, mi smo raskinuli. Zbog njenih postupaka, ja sam mislio da ona igra rijaliti. Ophodiću se prema njoj drugarski, mislim da je to najbolje, za sada", nadovezao se Karić. 

"Ja sam komentarisala da u toj vezi Iva voli Karića. Kako vreme prolazi, ja mislim da je ona dobra glumica. Vidim da je sa Ivine strane bila igra, ne samo sa Stefanove. Mislim da ga je Mića posavetovao šta treba da radi. Čovek ne može za kratko vreme da se zaljubi. Ovo je samo dobra gluma", ubacila se Miljana.

"Ja se nadam da ćemo mi ostati u korektnim odnosima. Ja nisam glumica, moje emocije su iskrene. Ja nisam ljubomorna na Natašu, jednostavno mi ne prija kada vidim da mu se očigledno nabacuje, a on to odobrava", odmah je rekla Iva za njom. 

"Što se tiče emocija, emocije su postojale. Nisam ovo shvatio kao šalu i igru, sve sam preozbiljno shvatio", zaključio je Stefan. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...