PRVI SUKOB TOMOVIĆA I MENSURA! A i pre rijalitija su ratovali zbog UDATE ŽENE?! Nastao pakao u spavaćoj sobi!
Foto: Printscreen

drama

PRVI SUKOB TOMOVIĆA I MENSURA! A i pre rijalitija su ratovali zbog UDATE ŽENE?! Nastao pakao u spavaćoj sobi!

Rijaliti -

Dalila Dragojević suočila je na silu Vladimira Tomovića i novog zadrugara Mensura Ajdarpašića, samo kako bi isterala istinu na videlo. Naime, dvojac se poznaje i van rijaliti imanja i nisu u sjajnim odnosima, zbog izvesne udate žene s kojom je Tomović navodno bio.

Naime, dok Tomović tvrdi da je u pitanju glasina koju zadrugar preneo - da je imao aferu sa udatom ženom, Mensur je demantovao to, te spomenuo poruke koje mu je Vladimir navodno slao.

"Momka poznajem nekoliko godina, igrali smo basket zajedno, bili smo dobri, bili smo super, komšije smo. Posle svega toga, on je napravio jednu grešku, počeo je da priča o jednoj ženi, udatoj, da sam bio sa njom. Nikad u životu nismo imali svađu, tuču. Ja nikad nisam imao konflikt sa njegovim bratom, njegov brat je sada u zatvoru. Dalila, bez potrebe praviš veštačku frku! Možda on ima da kaže nešto mimo svega", rekao je Tomović.

foto: Printscreen

"Ti Tomoviću previše ćutiš za nekog ko priča! Vi pravite lažnu dramu, dečko ćuti, a ima što šta da kaže! 'Ajde sad ti reci tvoju stranu priče, je l' istina to?" oštra je bila Dalila.

"Nije, zašto ne bismo komunicirali zbog toga? Kad smo se ti i ja brate čuli posle one poruke što si mi poslao? Nismo", istakao je Mensur.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track