Najnovije vesti

OSEĆAM SE PONIŽENO I NE ZNAM ŠTA JE SA MILJANOM! A tek što je prozvala Zolinu majku: Kulićka pala u OČAJ!
Foto: Printscreen

drama

OSEĆAM SE PONIŽENO I NE ZNAM ŠTA JE SA MILJANOM! A tek što je prozvala Zolinu majku: Kulićka pala u OČAJ!

Rijaliti

Miljana Kulić zašrepastila je zadrugare pošto se saznalo da je u svom apartmanu sakrila nekoliko limenki piva. Prethodno, svi su bili svedoci toga koliko je tokom žurke popila. 

Marija Kulić bila je očajna pošto ju je ćerka iznova neprijatno iznenadila, a Miljana je o svemu u njeno ime progovorila kao Čolakova i Santanina gošća u zadrugarskom radiju "Amneziji. 

foto: Printscreen

S druge strane, pošto je u majčino ime pričala jer je Kulićka bila u nemogućnosti da se pojavi, čitava ta situacija izazvala je pravi smehotres u Beloj kući. 

"Ja kao majka se osećam poniženo, ja ne znam gde je Miljana Kulić i šta se dešava sa njom. Sinoć sam vodila ozbiljan razgovor sa njom, apsolutno se osećam poniženo i razočarano, nije me slušala! Odala se alkoholu, krila je pivo u apartmanu. Ne mogu da utičem na svoje dete i nadam se da će da sluša osobu koju najviše voli, mene. Ona je majka, poslednjih godinu dana šta radi, pogubila se i nadam se da će da se vrati na pravi put. Verujem da se gospođa majka oseća ponosno, jer joj sin radi konstantno iste stvari koje moja ćerka radi deset dana", ispričala je Miljana u Marijino ime. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...