suza suzu stiže

ŠOPIĆEVA ŠIŠTALA KAO EKSPRES LONAC! A u istom problemu našla se i Jelena Pešić: Razočarale se kao NIKAD DO SAD! (VIDEO)

Rijaliti -

Jelena Pešić izgorela je kada je videla da joj od porodice ništa za novogodišnje praznike nije stiglo. Ona je razne stvari iščekivala sa velikim nestrpljenjem, između ostalog i haljinu u kojoj je želela da zablista na dočeku, ali taj joj se san na kraju nije ostvario.

Ona se požalila Ivani Šopić i Stefanu Kariću u spavaćoj sobi "Zadruge", samo da bi tada shvatila da se nalazi u skoro istom problemu kao i njena cimerka. Naime, Šopićeva je sa suzama u očima izanalizirala sve što joj je pristiglo, ističući da ne oseća da ima mnogo jaku podršku.

foto: Printscreen

"Ne mogu da verujem. Nijedan parfem koji sam tražila mi nisu poslali. Imam utisak kao da me niko ne sluša, kao da ih boli uvo... Nemam ni šta da obučem za Novu godinu, ja ću da obučem trenerku ako mi haljina ne stigne do sutra", prokomentarisala je Pešićeva.

"Isto kao što je i meni tetka... napisala mi je bukvalno čisto da se vidi da je nešto poslala, a u stvari me uopšte ne podržava! Meni s posla niko nije poslao, tu su mi već jasne neke stvari. Konobari su mi kao porodica, ni od šefa mi ništa nije stiglo", zaključila je Ivana.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track