ČOLAK JE PLJUVAO KIJU I TVOJU ĆERKU NA SVA ZVONA?! Ermina ga odala, a okom nije trepnula! Bivši PREBLEDEO pred svima!
Foto: Printscreen

NASTAO CIRKUS

ČOLAK JE PLJUVAO KIJU I TVOJU ĆERKU NA SVA ZVONA?! Ermina ga odala, a okom nije trepnula! Bivši PREBLEDEO pred svima!

Rijaliti -

Ermina Pašović bez pardona raskrinkala je Baneta Čolaka, podsećajući ga za krcatim crnim stolom i usred emisije da je pre "Zadruge" kontaktirao Ivana Gajića putem društvene mreže Instagram sa brojnim informacijama o Kiji Kockar i Luni Đogani. Njegov cilj navodno je bio da loše priče kruže o nekadašnjim rijaliti suparnicama, međutim, u toj nameri nije uspeo.

Ermina je, takođe, tvrdila da za sve postoje dokazi, dok je Bane pokušao da se opravda.

"Kad je bio Ivan Gajić, on je izneo da ga je smarao preko Instagrama da pljuje Lunu i Kiju, ja sam to gledala, odmah sam ušla kod njega na profil i izbrisala poruke. Nakon toga sam se čula sa Jasminom i poslala njegovoj Jasmini", rekla je ona, pa zatražila i da se prepiska objavi.

"Ermina, nisi mogla, nisi imala šifru", pravdao se Čolak.

S druge strane, Lunin otac Gagi Đogani koji sa njima trenutno boravi u "Zadruzi", nije ostao imun na ove navode. Sve vreme pokušavao je da ispriča kako Baneta poznaje odranije, dok mu je ovaj sve vreme upadao u reč.

"Ja sam pre Zadruge poznavao Baneta, kakav je čovek", počeo je denser.

"Sad će opet da se dotiče starih priča..." odmah se pokrenuo i Bane.

"On je klasičan manipulator. On spada u emotivne manipulatore! Lažov, prevarant, čovek koji gleda svoju g*zicu, da plače... Ja sam zarad našeg prijateljstva, ja sam ćutao... Prijalo mi je da se svi družimo, mislio sam da neće biti takav, da će se promeniti, ali ipak je on to uvio u celu priču. Počeo sa Erminom, pa se upleo u sve ovo sa Ivanom, pa i mene. Sve zarad kadra. Nemam ništa lepo da kažem, baš nijednu. Ono što sam video u prvoj i drugoj 'Zadruzi' samo je potvrdio da je moj poznanik, moj prijatelj ne može biti nikada. On treba da ide da se leči, jer je bolestan. Meni je Luna rekla prošle godine da on ulazi sa Zerinom, da će Luna i Sloba biti mala beba za njih. Njemu kao da je želja, kao da mu je volja da uđe sa devojkom unutra", pričao je Gagi.

foto: Printscreen

"Da, kad sam ti bio uz ćerku", dobacio je Bane.

"Pretres nedelje i izbor potrčka" nikako nije mogao da počne jer su svi pokušavali da isprate zadrugare koji su pokušali da objasne tenziju koja vlada među njima. U pitanju su Ermina, Gagi, Ivana i Bane.

Gagi je, pak, nakon svog izlaganja nastavio te priznao da nikada Ermini ne bi dozvolio da uplovi u vezu sa Banetom, jer je, kako on kaže, znao da se to neće dobro završiti.

"Meni Gagi nije prijatelj, videla sam ga dva puta u životu, Nataliju znam baš dugo. Ako se setim onoga kad su bile koreografije, znam da sam povredila Nataliju i Matoru, izvinila sam se. Ne mogu da verujem da na osnovu jedne svađe desi sve ovo. Nije bitno šta si ti meni izgovorio, Gagi. Prvo, Bane ti ništa loše nije rekao, titrao je svima! Nikad nije dozvoljavao da ostaneš gladan, brinuo je o tebi, stao je u tvoju zaštitu!", dobacila je Krunićeva.

"Odakle ti znaš da meni nešto nije smetalo kod njega? Da li si ti prenela Banetu da sam ja tebi prilazio i da smo pričali o meni, Nataliji? Zašto prenosiš?!" pitao je Gagi.

Ermina je tada donela zaključak da Bane samo želi da posvađa nju i Gagija i da zbog toga iznosi neke činjenice koje bi mogle da ugroze njihovo prijateljstvo. Odmah zatim pale su i opasne prozivke.

"Ovaj konj konstantno forsira svađu između mene i Gagija!" brecnula se Ermina.

"Ja sam rekao da je Ermina bila iskrena na parkingu i rekla mi da je u vezi sa Banetom, ja bih joj rekao da zaboravi na njega, jer će loše proći" istakao je Đogani.

"Evo, ja sam hranio psa, a on me ujeo!" besneo je Bane.

"Luna je meni prišla i rekla mi da me sve razume i izvinila se! On to takođe zna!" nastavila je Ermina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track