IVINI FANOVI POBESNELI ZBOG PREVARE! Ne skupljamo nikakav novac, makar kazna bila i 50.000 €! Nastao SKANDAL! (FOTO)
Foto: Printscreen

šok

IVINI FANOVI POBESNELI ZBOG PREVARE! Ne skupljamo nikakav novac, makar kazna bila i 50.000 €! Nastao SKANDAL! (FOTO)

Rijaliti -

Iva Grgurić "popila" je ljutu kaznu zbog kršenja osnovnih pravila učestvovanja u rijalitiju u kojem i dalje boravi. Odmah za diskvalifikacijom Marijane Zonjić, nastala su nagađanja da li će Iva morati da isplati 10.000 ili 50.000 evra zbog pominjanja članova produkcije.

Kako se brzo došlo do zaključka da ona taj novac nema, određene fan stranice počele su sa skupljanjem novca za zadrugarku. Međutim, njena glavna podrška istakla je putem društvene mreže Instagram svim fanovima da to ni slučajno ne čine.

Zbog ovoga je nastala ogromna drama, jer su mnogi shvatili da je u pitanju bila prevara.

"Ponavljam dragi ljudi, nikakav novac se ne skuplja za Ivu. Molim vas, ne uplaćujte nikome novce. Ja sa nikime nisam ništa dogovarala i nikad to neću raditi. Hvala", pisalo je na stojiu Ive Grgurić.

Sa druge strane, na istom profilu pre nekoliko dana osvanula je i fotografija u čijem je opisu istaknuto da je Iva neko ko nije tu kaznu zaslužio.

"Hvala vam na podršci i porukama koje nam saljete. Potreseni smo događajima koji su se večeras dogodili. Najvažnije, odgovorno tvrdimo da Ivina majka tokom novogodišnje posete nije spominjala nikakve nedozoveljene supstance. Jedino što joj je rekla da smanji alkohol, kao i u javnom pozivu. Žao nam je što si je Iva dozvolila da je učesnica koja je diskvalifikovana uvuče u svoje laži servirajući joj podmetnute i izmišljene priče. Nebitno da li je kazna 10.000 € ili 50.000 € kako mnogi od vas pišu. Iva taj novac nema, a nagađanjima otežavate situaciju koja je sama po sebi jako teška i ozbiljna", piše u objavi.

foto: Instagram screenshot

"Mislimo da Iva i na ovaj način dokazuje da nije folirant ili rijaliti igrač, već jedna potpuno naivna i iskrena devojka koja još uvek nije naučila da su ljudi spremni na sve pa i da te navuku na ozbiljne probleme ne birajući sredstva. Svima nam je jako žao sto je uopšte došlo do ovakvih dešavanja, s obzirom da je Iva učesnica koja proteklih 5 meseci poštuje televiziju na kojoj se nalazi kao i kompletnu produkciju", zaključuje se u objavi.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track