sve je zvonilo

TORTA URLAO NA DRAGANU MITAR! A dete joj nazvao kopiletom?! Ona mu nije ostala dužna: Pale LJUTE OPTUŽBE! DRAMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Edis Fetić otišao je u pab kako bi se malo smirio posle žestoke rasprave, međutim, Mitrova je krenula za njim i osula paljbu kakvu do sad nikad nije.

"Ne znam što se ponašaš nasilnički. Ozbiljan si nasilnik. Znala sam da u rijalitiju ne možeš da opstaneš ni tri sata, tako je i napolju... Ružnu reč ti nisam rekla, ti si meni spomenuo dete. Rekao si da je moje dete kopile. Tako sam ja shvatila. Gurnuo si me u ormanu. To je tvoj lik i delo", besnela je ona, pa onda krenula i da urla.

"Koga sam podržala?!" zvonilo je sve od nje.

"Što se sad dereš?! Što se nisi drala na njega (Đedović)? Od svega što ste pričali u toaletu, ti kažeš da se slažeš sa Markom. Rekao sam da te molim kad pričaš sa Markom, da ne pominješ mene! Bam, ti u kupatilu sa njim", ušao je nazad u raspravu Torta.

foto: Printscreen

"Ja ne smem da imam svoje mišljenje..." nadovezala se Mitrova.

"Možeš, ali ne možeš da dođeš sutra i kažeš: 'Vidi šta mi je uradio ovaj.' Ljudi joj kažu napolju da je smrad i ona dođe i druži se sa njim. On joj zavuče, kao što je svojim drugaricama... Da li to može da bude dobar čovek? S*rem ti se na njega. Moja krivica je što sam ti dao slobodu, što te pustim da sama padneš, pa te izvlačim", odgovorio joj je on.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track