SPREMA SE KARAMBOL! U Parove ulaze dve ŽENE koje će uništiti Ivana Marinkovića! HAOS!
Foto: Happy screenshot

Biće svašta

SPREMA SE KARAMBOL! U Parove ulaze dve ŽENE koje će uništiti Ivana Marinkovića! HAOS!

Rijaliti -

Čini se da će luksuzna vila „Parova“ uskoro postati poprište pravih porodičnih obračuna jer produkcija namerava da u rijaliti uvede još dve učesnice - sestru Ivana Marinkovića i sestru Jelene Ilić.

Naime, produkcija TV „Hepi“ uveliko pregovara sa Teodorom Marinković i Jovanom Ilić i samo je pitanje dana kada će se njih dve useliti u vilu.

foto: Printscreen/Happy

- Teodora već duže vreme želi da raščisti odnose sa bratom Ivanom, ali i sa njegovom devojkom Jelenom. Njoj smeta što je Ivan predstavlja kao nekoga ko živi na tuđ račun i to joj je jedan od motiva da uđe u rijaliti. Osim toga, Teodora na neki način želi i da zaštiti svog brata od Jelene Ilić, koja brzo i lako plane i bes iskaljuje na Ivanu - priča naš izvor i objašnjava da je produkcija u pregovorima i sa Jovanom Ilić, Jeleninom sestrom.

- Jovana već nekoliko godina živi u Americi, ali je oduvek bila vezana za sestru Jelenu, kojoj je godinama finansijski pomagala. Kada se Jelena smuvala sa Ivanom, Jovana nije podržala njihovu vezu, a svaki put kada se čula sa sestrom u rijalitiju pokušala je da je odvrati od Marinkovića. Njen stav je da njih dvoje nisu dobar spoj i da nikada neće odobriti njihovu vezu uprkos tome što Jelena i Ivan planiraju venčanje i porodicu - kaže naš izvor i objašnjava da će Jovana uskoro doći u Srbiju.

foto: Nebojša Mandić

- Za nekoliko nedelja planira da dođe iz Amerike kako bi ušla u rijaliti i konačno razdvojila Jelenu od Ivana. Iako je u prethodnoj sezoni Jelena jasno predočila članovima porodice da im neće dozvoliti da se mešaju u njen privatni život, Jovana se nada da će se situacija promeniti onog trenutka kada se bude uselila u vilu. Tada će moći svakodnevno da razgovara sa Jelenom i da je ubedi da ostavi Marinkovića - kaže naš izvor i dodaje da se Ivanova sestra nada istim.

- Produkcija planira da Jovanu i Teodoru uvede u isto vreme, a tada će se desiti karambol u njihovim odnosima. Nije isključeno da će se u tom četvorouglu svako sa svakim posvađati, ali je izvesno da neće biti u dobrim odnosima. Publici će svakako biti interesantno da konačno sazna pravu istinu o Ivanovom i Teodorinom odnosu, ali i o odnosu između Jovane i Jelene - kaže naš izvor na kraju.

foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track