PRIJATELJ OTKRIO MILIČINU MRAČNU TAJNU! Kemezovu je izdržavao oženjeni Albanac?! Sav novac spiskao na nju
Foto: Printscreen

Novi detalji

PRIJATELJ OTKRIO MILIČINU MRAČNU TAJNU! Kemezovu je izdržavao oženjeni Albanac?! Sav novac spiskao na nju

Rijaliti -

Milica Kemez, učesnica rijalitija, odmah po ulasku u "Zadrugu“ rešila je da skrene pažnju na sebe svojom tužnom životnom pričom. Govorila je o mučnom životu u domu za nezbrinutu decu, kako su je psihički i fizički zlostavljali, te da je živela bez roditelja i sama zarađivala novac od 21. godine. Navodno, kako kaže neimenovani prijatelj, sve je malo drugačije.

foto: Printscreen

"Čim je Milica napunila 18 godina, napustila je dom za nezbrinutu decu i počela je da zarađuje. Radila je po kafićima u Novom Sadu, ali pošto joj taj novac nije bio dovoljan, našla je lakši put. Kako je oduvek bila slatka i atraktivna i muškarci su joj delili komplimente, Kemezova je počela da igra na tu kartu. Prvo je sa momcima izlazila kako bi joj plaćali ručkove i noćne izlaske, krpice i slično, međutim, to joj nije bilo dovoljno. Vrlo brzo je počela da spava sa muškarcima za novac i nije baš birala", kaže izvor blizak Milici i dodaje da ju je najduže finansirao jedan oženjeni muškarac iz sela u blizu Prištine.

"Milica je upoznala tog Albanca u jednoj kafani i odmah joj se dopao. On je saznao da Kemezova pruža seksualne usluge i toliko mu se dopala, da nije pitao za cenu. Na početku su se viđali jednom ili dva puta mesečno, ali pošto se dotični zaljubio, insistirao je da se viđaju češće. S obzirom na to da je oženjen, morali su da se skrivaju po raznim hotelima, pa je vrlo brzo ostao bez novca - otkriva izvor.

"Osim toga što joj je plaćao za usluge, morao je da joj plaća prevoz do Prištine ili sela u kojem živi, Velikog Trnovca, a naravno, tu je bio novac i za hotel, za garderobu... Njegova žena je počela da sumnja, pošto je sve pare iz kuće potrošio i počeo je da štedi na njoj i deci - otkriva izvor i tvrdi da ga je Milica otkačila posle godinu dana, kada je ispunila svoj cilj.

- On se, jadan, zaljubio, a Milica je bila sa njim samo zbog novca. Dok je imala seks sa njim, bila je i sa drugim muškarcima, tako da je za godinu dana uspela da otvori frizerski salon i napusti svoj zanat. Ipak, pošto joj salon nije doneo toliko novca kao što je donosio seks, Milica je povremeno bila sa imućnim muškarcima, koji su joj plaćali i po 300 evra za sat, pa je i tako zarađivala dok nije ušla u rijaliti - završava izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track