OTAC MU SE UBIO ZBOG NEMAŠTINE, A MAJKA MU SE BAVILA PROSTITUCIJOM?! Mensurov rođak otkrio detalje TUŽNOG detinjstva
Foto: Printscreen

Šokantna ispovest

OTAC MU SE UBIO ZBOG NEMAŠTINE, A MAJKA MU SE BAVILA PROSTITUCIJOM?! Mensurov rođak otkrio detalje TUŽNOG detinjstva

Rijaliti -

Učesnik rijaliti programa ''Zadruga 3'' Mensur Ajdarašić u poslednje vreme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški sa kojom je u emotivnu vezu uplovio pred TV kamerama u Beloj kući. Mensur je prepoznatljiv po svojim izlivima ljubomore i problematičnom ponašanju, a sinoć se za crnim stolom opet povela priča o njegovoj porodici.

- Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vređaš, jer ću da te peckam - poručila je Tara, a Ajdarpašićevog rođaka je progovorio o tragičnoj sudbini njegovog oca i nemaštini u kojoj su živeli, kao i o njegovoj majci.

"Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku", otkriva rođak Mensura Ajdarpašića i dodaje:

"Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata", rekao je rođak zadrugara za naš portal koji je želeo da ostane anoniman.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track