JA SAM TVOJA KRV OVDE, A ŠTA TI RADIŠ?! Anabela zgrabila ćerku i ne pušta: Ispod ovog srca si mi bila!
Foto: Printscreen

turbulentno

JA SAM TVOJA KRV OVDE, A ŠTA TI RADIŠ?! Anabela zgrabila ćerku i ne pušta: Ispod ovog srca si mi bila!

Rijaliti -

Luna Đogani i Anabela Atijas po svemu sudeći polako vraćaju svoj odnos na staro. Dok joj je ćerka ležala u krevetu, snuždena zbog svega što se izdešavalo prethodne večeri, Anabela joj je prišla pa je i zagrlila, a onda joj skrenula pažnju na to da nije emotivna prema majci kao nekada.

"Ne umeš majku više ni da poljubiš... Znate koliko je ona mene pre ljubila? A sad... Ne umeš da se poljubiš, kao da je to sad toliko teško. Jedan zagrljaj i poljubac, znaš li koliko leče? Udubi se... Ja sam ti najbliža krv ovde. Osetiš li sad blizinu duše, kako nam struji krv kroz žile? Ispod ovog srca si bila... Meni je ovo terapija", uživala je Anabela, a Luna se pravdala:

"Nije, umem... Sad ću da te izljubim za pet dana!"

foto: Printscreen

Luna je zatim istakla da bi svi oni zadrugari koji kritikuju nju, njenog oca i majku zbog porodičnih svađa, bili duplo gori kada bi im u rijaliti ušli članovi porodice.

"Kad bi došle porodice od svakog ovde jednog člana, barem jednog, bili bi gori od naše porodice. To što se njihove porodice kriju u kućama...", pričala je Luna, kojoj je majka potom prepričavala sinoćnju raspravu sa Mlađom, za kog Đoganijeva smatra da bi nasrnuo na nju da nisu pred kamerama.

"Ti da si napolju, verovatno bi te udario", negodovala je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track