Presavila tabak

NE ZOVE SE ĐOLE, PROMENIO JE IME! Luna otkrila PRAVO ime svoga STRICA, pa najavila da će ga TUŽITI zbog priča o Andreju

Rijaliti -

Luna Đogani izjavila je da će tužiti svog strica Đoleta Đoganija, nakon što su je novinari pitali da li je tačno da je saAndrejom Atijasom koristila narkotike kao što je to u javnosti izneo njen stric.

Tada je Gagi sve vreme branio svog brata, a onda je Anabela istakla kako Luna nikada to nije govorila i koristila, pa poručila Đoletu da vodi više računa o svojoj deci.

"Ovim putem želim da pokrenem tužbu protiv Hamita Đoganija. Eto ti tvoj divni brat. Ovo je sramota što se radi, što se dešava, o svemu što sam pričala. Nikada u životu nisam to radila, pogotovu sa svojim očuhom", rekla je Luna u emisiji.

Luna je o svemu odlučila pred zoru da priča i sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, nakon što su završili mnogobrojne svađe oko Anabele Atijas.

"Ti shvataš u kakvoj sam ja porodici? Koliko je to totalno rastrojstvo",rekla je Luna. "Polako Luna, ti si na to odgovorila paljbom", rekao je Marko. "Šta treba da kažem? "Važi Đole, super", šta treba da radim?, nastavila je Luna. Da se nasmeješ: "Moj advokat će da se pozabavi time", a ti si krenula imenom, i ovo i ono. Zbog toga je Gagi ustao. Luna, hajde, nemoj sad" , objašnjavao je Miljković.

"Rekla sam kako se zove čovek, šta je problem?", upitala je Luna svog dečka. "Luna, nema potrebe. Svi znamo da se zove Đole", rekao je Marko.

"Ne zove se. Promenio je ime", istakla je Luna. "Nema potrebe da se na paljbu odgovara paljbom, pogotovu ako to nije istina. Razumeš? To je najbitnije, ja potpuno razumem što je Gagi reagovao tako", rekao je Marko.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track