NISI GLEDALA S KIM DECU PRAVIŠ! Marko iskritikovao Anabelu, a ona mu se jadala zbog Lune! TRGUJE SE SA NJOM!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Muka joj od svega

NISI GLEDALA S KIM DECU PRAVIŠ! Marko iskritikovao Anabelu, a ona mu se jadala zbog Lune! TRGUJE SE SA NJOM!

Rijaliti -

Anabela Atijas prvu jutarnju kafu ispijala je u društvu Jelene Pešić, Marka Đedovića i Lepog Miće. Svi oni podsetili su se protekle večeri i svega što je pričao Anabelin nekadašnji suprug Gagi Đogani.

Zatim su Mića i Jelena odlučili da idu dalje i nastave sa ostalim svojim readovnim aktivnostima, dok su Marko i Anabela ostali da sede i pričaju o ovoj temi, kao i o njenoj ćerki Luni Đogani.

"Ja nisam mogao da ućutim sinoć, sve sam mu rekao. Anabela, nisi gledala s kim decu praviš, ali sad je gotovo", rekao je Đedović.

"Neka su živa i zdrava, da su mi najbolji na svetu. Gagi je hteo prošle sezone da vadi Lunu, iz ljubavi. Znao je on mene u 2 ujutru da zove: "Šta hoće on od nje, šta joj radi?", ja kažem: "Ne znam, ti si ga podržao". Ja sam ga podržala prvih mesec dana, kada sam videla šta radi... Moja dobra volja je bila da ne ratujemo. Pitao mene advokad da li hoćemo da podelimo pravo na dva dela, ja sam mu rekla ne i dala Gagiju na važnosti. Ne žalim, ali oni su posle za moje pesme osporavali", izjavila je Anabela.

"Znam, posle Đole govorio: "Neka se potpiše kao Bukva". Luna mene gleda kao uplašeno jagnje, jer zna da sam u pravu. Nisam joj ja Mića da se svađam sa njom tri sezone. Ti si svima bila faktor iznenađenja - rekao je Marko.

"Meni je žao kada sam joj govorila da se leči, da nije dobro, ona nije. Ja se ne stidim", izjavila je pevačica.

"Kakav god da je bio brak Slobe i Kije, krivi su Sloba i Luna. Ona nije mogla da dozvoli da se keca sa oženjenim, a on sa klinkom. Vidiš da je ona podložna manipulaciji", nastavio je Đedović.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja