BOŽE, KAO DA JE UMRO! Anabela progovorila o razvodu sa Andrejom i šta se desilo na dan kad su potpisali RAZVOD!
Foto: Printscreen

smejao joj se u lice

BOŽE, KAO DA JE UMRO! Anabela progovorila o razvodu sa Andrejom i šta se desilo na dan kad su potpisali RAZVOD!

Rijaliti -

Anabela Atijas sedela je u dvorištu sa Markom Đedovićem i Jelenom Pešić, sa kojom je otpočela "ženske teme" čim su ostale nasamo.

"Ja kad sam najtužnija ja pustim pesme koje me razdiru i onda plačem, plačem, kao da sam sahranila nekog. Ja sam shvatila da muzika iz mene izvlači najveću bol", otkrila je Anabela.

foto: Printscreen

"Znaš ono kad raskineš sa nekim, ta tuga, taj grč, ta bol, meni nekad i ta tuga nekad prija. Ne znam kako to da objasnim. Jednom mi se desilo, raskinula sam sa dečkom, ali ja patim na svoj način. Slušam tu neku muziku, idem na mesta gde smo išli, baš namerno. Nekad mi prija ta bol i patnja", rekla je Jelena.

"Sad kad sam se od Andreja razvela, baš mi je bilo teško. Bože, kao da je umro. Baš se volimo. Ništa se između nas dvoje nije desilo da ga mrzim, a kad sam se prvi put razvela, ja sam bila najsretnija žena na svetu. Ja ne mogu tebi to da opišem. Bila sam spremna na sve, evo ti sve, samo da se rastanemo. A sad sa Andrejem mi je bilo teško baš, baš. I kad nas je kum njegov vozio, plačem ja, plače kum, kad smo išli da potpišemo papire za razvod. Andrej nas gleda smeje nam se. A sedi kum iza mene i drži me za ruku", prepričala je Atijasova.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja