palo žestoko raskrinkavanje

SRAMOTA ME JE! Janjuš zbog afere s Majom gubi razum, ali je siguran da ga žena NEĆE OSTAVITI! (VIDEO)

Rijaliti -

Otkako je priznala da je bila u tajnoj vezi sa Markom Janjuševićem, Maja Marinković glavna je tema "Zadruge", baš kao i navodno neverni rijaliti dvometraš. Naime, on i dalje sve poriče, iako je atraktivna crnka i više nego spremna da nastavi da raskrinkava čitavu situaciju. Tako je bilo i tokom "Gledanja snimaka", kada je tvrdila da joj je rekao koliko je voli svega nekoliko minuta pre nego što je sporni video bio pušten.

Janjuš je uporno tvrdio suprotno, ističući kako će iz rijalitija otići kući onima koje zaista voli, te koliko je siguran da ga supruga Ena neće napustiti zbog drame s Majom.

"Ovo je katastrofa svih katastrofa koje postoje! Ti nemaš potrebu da se mešaš u moj brak! Moj brak je divan! Ja tebi ovo nisam pričao, tebe je pogodila sujeta. Ne mogu da komentarišem ove budalaštine. Devojko, idi se blamiraj... Ja idem svojoj kući. Namerno radiš ove stvari. Kanališ me. Sram te bilo. Govoriš da sam ja ljubomoran na druge ljude, samo zato što si ljubomorna. Ja idem kući kod onih koje volim najviše na svetu, a ti si pi*ka kojoj sam sve pružio. Da, sramota me je", rekao je Janjuš posle jednom snimka.

"Malopre si mi rekao: 'Volim te najviše na svetu. Zapamti to, pi*ko'. Od ljubavi do mržnje linija je tanka. I ti si meni ljubomorisao, gurao, štipao... Rekao mi je: 'Volim te! Zapamti to pi*ko, pi*ko!', celu noć gledaš u mene! Ti si pričao da imaš loš brak. Tvoj brak nikada nisam spomenula! Lažeš i nemaš odgovor. Pre 10 minuta mi pričaš da me voliš!" otkrila je Maja.

foto: Printscreen

"Nikada se u životu neću razvesti. Ovo je toliko nisko i ružno! Moja žena mene neće ostaviti!" siguran je Janjuš, iako od samog razgovora o izvesnoj aferi sve gori.

"Ispala sam glupa, zavozala sam se. Sa Šopićkom se nisi toliko vezao, kao sa mnom, kada si se zavozao, onda je bilo kasno. Oboje smo pričali i ti, i ja!" rekla je Maja.

"Kariću, namerno sve radi! Ja smirio situaciju, ona napravila namerno situaciju i scenu posle 4 dana da bi bila u centru pažnje da bi se komentarisalo do kraja rijalitija. To je cela priča. Pogledaj, kao tužna je", rekao je Janjuš tokom snimka na kom je Maja otkrila da je Janjuš rekao da nikoga nije voleo kao nju poslednjih deset godina.

"Nisam joj obećao da ću se razvesti!" bio je uporan on.

U jednom trenutku Maja je razotkrila i odnos Janjuševića i Ivane Šopić koji je prethodio njenoj aferi sa ovim zadrugarom. Nakon emisije Maja i Ivana su se pomirile i rešile da sve ostave iza sebe.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track