MARKO JE TADA MENJAO DEVOJKE KAO ČARAPE! A Luna sada zbog toga ima ozbiljnih zdravstvenih problema: Žene umiru od toga?
Foto: Damir Dervišagić

drama

MARKO JE TADA MENJAO DEVOJKE KAO ČARAPE! A Luna sada zbog toga ima ozbiljnih zdravstvenih problema: Žene umiru od toga?

Rijaliti -

Tokom mesec dana kada nisu bili u vezi Marko Miljković imao je nekoliko devojaka "na jednu noć" i, kako izvor ističe u domaćim medijima, tako najverovatnije pokupio virus. Želeo je da dokaže da je preboleo Lunu, a na ovaj način samo ju je doveo u opasnost - jer sada oboje ćute bez pogovora da joj je on preneo HPV zbog kog je njena majka podigla prašinu po ulasku u rijaliti kuću.

"Marko i Luna nisu bili zajedno skoro mesec dana, a u tom periodu je svako radio šta je hteo. U jednom trenutku, čak je posumnjao da se njegova bivša viđa sa Gastozom, pa je tada rešio da joj udari kontru", rekao je izvor pa objasnio da je Marko tada sa prijateljima otišao na Kopaonik.

"U njihovom društvu bilo je nekoliko devojaka, a Marko je svake večeri bio sa drugom. Hteo je da sebi dokaže da je preboleo Lunu i zbog toga je menjao devojke, a upravo je zbog takvog nemarnog odnosa i upao u nevolju", otkriva izvor.

"HPV (humani papiloma virus) lako je prenosiv i teško izlečiv, a muškarci su samo nosioci virusa. U trenutku kada se pomirio sa Lunom nije znao da je zaražen, pa je imao s*ks sa Lunom i tako ju je nesvesno doveo u opasnost. Miljković joj nikada neće priznati da je kriv što joj je preneo polne bradavice, koje joj sada dodatno pogoršavaju zdravstveno stanje", tvrdi dobro informisani izvor i zaključuje: "Iako su oboje svesni da Luna nije mogla da se zarazi tek tako, oboje u rijalitiju ne odustaju od priče da nije reč o polno prenosivoj bolesti. Sramota ih je da priznaju kako se zarazila i zbog toga oboje mudro ćute i insistiraju na tome da se Luna razbolela od stresa."

Kada je Anabela Atijas ušla u "Zadrugu 3", insistirala je na tome da želi da zaštiti zdravlje svoje ćerke, pa je zabranila Luni da ima s*ks sa Miljkovićem.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

"Luni je rečeno da pet meseci zaboravi na s*ks! Ne zna se da li ima nešto na materici, opasno je! Žene umiru od toga, a Marko se sprda s tim, ne misli na Lunino zdravlje, već se pravi lud! Gledala sam njihov s*ks u tuš-kabini, ne smeju to da rade", urlala je tada Anabela.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track