RODILA SAM TE, A GLEDAŠ ME KAO ZADRUGARKU?! Žestoka rasprava Lune i Anabele: Krenula da joj UZME TELEFON naočigled svih!
Foto: Printscreen Pink

UŽAS

RODILA SAM TE, A GLEDAŠ ME KAO ZADRUGARKU?! Žestoka rasprava Lune i Anabele: Krenula da joj UZME TELEFON naočigled svih!

Rijaliti -

Luna Đogani i Anabela Atijas po svemu sudeći i dalje "peglaju" svoj odnos, koji je svakako bio poljuljan tokom tek završene "Zadruge 3". Iako je tvrdila da majci ništa ne zamera, oštro su se raspravljale gostujući u jednoj emisiji, kada je majka ćerki čak pokušala i da oduzme telefon.

"Ja sam gledala klipove gde je ona svašta o meni pričala, a nije mi pušteno. Ja bih sve ovo povukla, ali nije bilo sjajno ni sa druge strane. Shvatila sam da su unutra pokušavali da od mene najgoru. Nemam problem da gledam ovo, i da me kritikuju i pljuju..." počela je Đoganijeva u "Zadruga, narod pita", nakon jednog od klipova iz rijalitija, pa nastavila: "Nikad ovo sebi ne bi dozvolila da nisam bila izrevoltirana. Žao mi je što ljudi mogu da misle da sam ja ovakva osoba, ja u životu nisam uvredila mamu i tatu, ali mi je žao što mi mnoge stvari tamo prikazane. Ne mislim da sam najgora ćerka na svetu, dokazala sam da sam dobra ćerka", istakla je ona.

"Ja sam se do ove sezone trudila celom svetu da dokažem da si najbolja ćerka, ali ti nikad nisi rekla: 'Nije moja mama takva", nadovezala se Anabela.

"Nisi me zaštitila. Ja nemam potrebu da se pravdam nekoj ženi koju ne poznajem (misleći na fanove koji su pozivali telefonom u emisiju) Ona misli da sam nevaspitana i da sam najgora. Sad si mirna... Ti ne treba da se dokazuješ drugima, nego samoj sebi. Sve što si me branila u 'Zadruzi 3' si se oprala od toga", rekla je Luna.

"Nismo u dobrim odnosima, niti ćemo ikad sve dok ona ima stav kao prema rijaliti učesniku. Ja sam tebe rodila. Da li misliš da postoji dete koje može da se meša roditelju u veze", oštra je bila Anabela.

"Ja sam mislila da možemo da prevaziđemo 'Zadrugu', ali očigledno ne možemo", nastavila je Luna u svom stilu.

foto: Printscreen Pink

"Ti imaš veliku podršku da se tako ponašaš prema meni, a ti imaš verovatno. Hajde, daj mi telefon", zgranula je Anabela ćerku.

"Neću. Da gledaš moje intimne poruke sa mojim dečkom... Što bih se ja pravdala bilo kome? Marko i ja se ne dopisujemo, živimo zajedno. Ništa mi Marko nije rekao, nije bila kod mene u stanu", istakla je Luna.

"Nije me ni zvala", prokomentarisala je Anabela.

"Marko i ja uživamo, ja pokušavam da se izlečim i da izvučem iz sebe otrov, da krenem dalje, a to ću uspeti kad odem negde i isključim telefon", dodala je tada Luna.

"Ja sam mislila da joj neko daje instrukcije preko telefona. Sve se prebacuje na mene. Bila je ona kod mene, ali nismo pričale, gurnuto je sve pod tepih sa moje strane", istakla je Anabela.

"Ona u moj stan može da dođe kad god poželi", uveravala je Luna.

"Nije me pozvala, rekla je da će doći ona kod mene, da ćemo se videti u kafiću. Odrasta, razumem je..." nastavila je, pak, Anabela.

foto: Printscreen Pink

Nešto zatim, majka se slomila i zaplakala naočigled svih, kada su krenule da pričaju o lepšim danima te tome kolika su jedna drugoj podrška. Anabela je istakla da se nikada nije "gurala u Lunin život", dok je ćerka nabrajala šta joj je sve ona priuštila do sada.

1 / 3 Foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track