MILJKOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO NA MININE KLEVETE! Ona je nepovezana, voli NASILNIKA! Gura, nabada laktom, NEK SE BAVI TIME!
Foto: Printscreen Pink

osuo paljbu

MILJKOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO NA MININE KLEVETE! Ona je nepovezana, voli NASILNIKA! Gura, nabada laktom, NEK SE BAVI TIME!

Rijaliti -

Marko Miljković, nakon što je Mina Vrbaški iznela tvrdnje o njegovom navodnom korišćenju narkotika, progovorio je o izvesnoj zajedničkoj fotografiji koju je bivša zadrugarka priložila kao dokaz, te naglasio da će se lažima i klevetama baviti njegov advokatski tim.

"Da, Mina Vrbaški je pomenula neku priča iz kluba, a izbacila sliku kad je bila sa mnom u drugom klubu, tako da Mina Vrbaški je potpuno nepovezana devojka i ona izbacuje tako nešto... Dokazano je 1.000 puta i ja zaista ne želim da se bavim Minom. Dokazano je od 'Zadruge 1', od prvog dana koliko ona laže, izmišlja i lupetara šta stigne", počeo je on u "Zadruga, narod pita", pa zatim istakao kako je ona "zavolela nasilnika po zasluzi".

"Njoj na čast, evo kako joj se to vratilo, da je zavolela dečka koji je maltretira, bije, gura, šamara, udara, nabada lakat i slične stvari. Znači jezivo, eto kako joj se vratilo. Stvarno je katastrofa čime se bavi. Eto, neka nastavi da se bavi time. Ja njom neću da se bavim, sramota je šta lažunja. Tu noć kad smo se uslikali, što je izbacila kao sliku sa mnom, kao ona je tu u društvu. U stvari je svratila na pet minuta u nekom jurcanju. U stvari su sa mnom tu bile Marijana i Ana Korać", otkrio je on.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track