Najnovije vesti

NIKOLIĆEVA IMALA 3 AFERE SA OŽENJENIM MUŠKARCIMA? Došla u separe kod bivšeg muža Mitrove, slao joj poruke! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PRATE JE SKANDALI

NIKOLIĆEVA IMALA 3 AFERE SA OŽENJENIM MUŠKARCIMA? Došla u separe kod bivšeg muža Mitrove, slao joj poruke! (VIDEO)

Rijaliti

Marija Kulić otvoreno je iskomentarisala Aleksandru Nikolić, njen odnos sa Kristijanom Golubovićem, kao i aferu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

"Marija, recite mi, da li je Aleksandra zaljubljena u Kristijana i koji je razlog zbližavanje njihovog?", glasilo je pitanje.

"To se vidi iz aviona, ja sma čula priču da je bila sa Draganinim mužem, sam izlazak mi daje za pravo da komentarišem, čula sam i da je bila sa Janjušem, pa je jedan čovek poslao i sliku na torti, njihova zajednička fotka. Vidi se lepo iz aviona da je zaljubljena u Kristijana, juče sam je gledala za stolom, ona je bila okrenuta leđima, Kristijan se šalio sa Anakondom, a ona kao gleda napred, a sluša šta ovaj priča. U prošloj sezoni htela je da napravi priču sa Zolom, u ovoj sezoni sa Filipom, sve je priča, perfidna igra sa njene strane", rekla je Marija.

"Ja nikada nisam bila sa oženjenim muškarcima, njen suprug je došao u naš separe, jeste mi slao poruke. Sa Janjušem ništa nikada nisam imala, to je samo fotografija, te priče mogu da poteknu samo od njega", tvrdila je Aleksandra.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...