ANĐELO JE PRAVI ANĐEO: Majka Sanje Stanković otkrila kako gleda na ćerkine LJUBAVNE JADE! Pomenula je i MATORU
Foto: Printscreen

GLEDA JE U RIJALITIJU

ANĐELO JE PRAVI ANĐEO: Majka Sanje Stanković otkrila kako gleda na ćerkine LJUBAVNE JADE! Pomenula je i MATORU

Rijaliti -

Sanja Stanković se naknadno priključila rijalitiju, a od samog starta je u žiži interesovanja.

Od samog starta, Jovana je iznosila detalje njihove veze, što je Sanja oštro osudila. Nakon nekoliko dana provedenih u "Zadruzi", Sanja je pokazala emocije prema Franu Pujasu, što je Jovani nanelo so na ranu, te je tako počela da joj svakodnevno za crnim stolom, ali i van njega pravi ljubomorne scene.

foto: Printscreen

Tokom svađa koje su dve zadrugarke imale, povelo se i pitanje Sanjinog druženja sa Anđelom Rankovićem, za koje su oboje tvrdili da su uprkos Matorinim tvrdnjama da su imali nešto više, oni samo dobri prijatelji.

Nakon svih priča oglasila se i Sanjina majka Branka, koja je u par rečenica prokomentarisala ćerkino ovogodišnje učešće u najgledanijem rijaliti šou programu.

foto: Printscreen

"Sanja funkcioniše super kao pojedinac. Krivo mi je sto se svađaju ona i Jovana. Da je Jovana ostala u vezi sa drugom devojkom bilo bi manje tenzije i samim tim ne bi primećivala Sanju. Ali je lepo sto je Sanja ostala dostojna u svojoj odluci i sto konačno ume da se suprotstavi. Jaka je ona, izboriće se sa situacijom, mada me puno bole njene suze. Sanja je jako odan i dobar prijatelj kada neko zasluži. Što se Frana tiče, šta tu reći i on je nečije dete žao mi je zbog njega! Isto tako ne znam šta je u Sanjinoj glavi ali kako ona reče "bubice u njenoj glavi počinju da umiru" tako da se nadam najboljem! Anđelo je pravi anđeo, dobar joj je prijatelj i posebno mi je drago sto ga ima za prijatelja", rekla je Branka.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track