CAR GNUSNO UVREĐA MINU: Takve reči NIKO nije zaslužio, doveo je do PUCANJA pa nasrnula pesnicama na bivšeg! HAOS (VIDEO)
Foto: Printscreen

Strašna svađa

CAR GNUSNO UVREĐA MINU: Takve reči NIKO nije zaslužio, doveo je do PUCANJA pa nasrnula pesnicama na bivšeg! HAOS (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški i Filip Car se ne smiruju. Sada je sukob eskalirao, pa su im popustile sve kočnice, a završilo se njenim nasrtajem, zbog čega ju je Stefan Šebez odveo iz rehaba u suzama.

- Mamu ti je*em, ku*vo jedna mala! Sad te gledam kao frajera! Meni ćeš govoriti da sam ti neprijatelj, ne znaš ti kakav sam ja kao neprijatelj! Meni ćep da govoriš da sam ti neprijatelj. Da te sad pošaljem u kuću da te iz*ebu petorica! Ku*vo jedna, mamu ti je*em! - vikao je Car.

- Ti ćeš meni mamu da diraš, bre - plakala je Mina, ali više nije mogla da sluša i da trpu gnusne uvrede na njen račun i račun njene majke. Skočila je i počeka da udara Cara.

Odmah su se zadrugari umešali i sklonili ga od njega.

Podsetimo, ranije je Filip uspeo je da ubedi Sanju Stanković da pređe kod njega u krevet, gde su razmenjivali nežnosti, a onda pričali o bivšim ljubavima.

- A tvoja drugarica Paula što je flertovala celu noć sa Anđelom, a Fran plače u kući. Meni je ona Bog kad može tako - govorila je Sanja.

- Jao, sad kad opet moram da se svađam sa Minom. A izgleda kao da ja hoću da budem sa njom. Mogu da se kladim da ja mogu biti sa njom - rekao je Car.

- Spremi milionče. Ja prva mislim to, tako izgleda. Jer ona neće sa tobom da bude, ne ti sa njom - rekla mu je Sanja.

foto: Printsceen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja