SANJA I ANĐELO ODMAH KRENULI U AKCIJU! Ranković je priterao uz ZID, krenulo STRASNO, a onda je ON odlučio da sve PREKINE (VIDEO)
Foto: Printscreen

Strasti

SANJA I ANĐELO ODMAH KRENULI U AKCIJU! Ranković je priterao uz ZID, krenulo STRASNO, a onda je ON odlučio da sve PREKINE (VIDEO)

Rijaliti -

Sanja Stanković i Anđelo Ranković, nakon razmenjivanja strasti u garderoberu, otišli su zajedno do sobe za izolaciju, gde ona spava, jer je potrčko vođe Kristijana Golubovića.

Anđelo je odmah saterao Sanju uza zid i krenuo da je ljubi, a onda su odlučili da se zavuku ispod pokrivača. Anđelo je izuo patike i smestio se kraj Sanje.

foto: Printscreen

Vrele razmena poljubaca je iste sekunde otpočela i trajala nekoliko minuta.

Možda su i mogli da odu korak dalje, ali se na vratima pojavio Filip Car, drugi potrčko. On se smestio u svoj krevet, a Anđelo i Sanja su na kratko prekinuli da se ljube.

Kada se Car uspavao, Anđelo je izljubio Sanju, pa izašao iz prostorije.

Jovana Tomić Matora, bivša Sanjina partnerka, nije mogla da sakrije razočarenje i ljubomoru zbog Anđela, budući da su i ranije kolale priče da je Sanja bila sa Anđelom.

"Nema potrebe da ja pričam sa Anđelom, ne želim da se spuštam na taj nivo. Rekla sam ti da ovaj put ideš sama, moj komentar nećete dobiti, sami ste se ukopali", rekla je Matora.

"Ja nikakve scene neću da pravim, sama ćeš da nosiš svoje breme. Ja ti više neću stajati na žulj, dosta je Jovana bila psihopata. Vi se bre od početka ložite jedno na drugo, ti si osoba koja je spremna na sve, poštedi me, nemoj da se svađamo. On mi se zakleo u majku da nema ništa sa tobom i da nema emocije", objasnila je Tomićeva.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja