PUKLO VELIKO PRIJATELJSTVO I TO ZBOG BUDŽETA! ERMINA ZAPENILA NA ŠA: Ruku bih u vatru stavila da ćeš mi dati veliki! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DRAMA

PUKLO VELIKO PRIJATELJSTVO I TO ZBOG BUDŽETA! ERMINA ZAPENILA NA ŠA: Ruku bih u vatru stavila da ćeš mi dati veliki! (VIDEO)

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša napravio je pometnju tokom podele budžeta svojim cimerima.

"Ermi Bolan, neko ko zaslužuje više...", krenuo je Ša, ali je Ermina odmah izgorela.

"Opasno sam ti zamerila i to ne zbog para. Iskomentariši, stavio si neke ljude pre mene. Ruku u vatru bih stavila da ćeš mi dati veliki. Mića ti je napakostio, a dao si mu veliki", prebacila je Ermina.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

"Evo, Ermina je neko ko je takav kakav je u rijalitiju. Ne ulazim u to šta će da radi, jasno vidim da ćućori sa strane. Kad mi već zameraš neke stvari, ti si ta koja je pokrenula priču sa Tarom. To je ono što ti zameram. Mnoge ljude stavljaš ispred mene kada donosiš stvari. Ja se ne igram rijalitija, a vi imate pravo da mi zamerite. Ako se neko ljuti oko 8 evra", govorio je reper.

"To nije 8 evra, nego princip. Za Kristijana i Frana je opravdano, za Taru, Miću i Đedovića nikako. Koliko poznaješ Vladimira? Ja sam tvoj drug spolja, najduže me poznaješ. Ja bih tebi dala prvi budžet, a ne 15", zamerila je Pašovićeva.

Ermina Pašović
foto: Printscreen

"Nije trebalo da pokreneš onu priču (sa Tarom)", zamerio je Ša.

"Ja sam to videla spolja. Pitaj svoju Ivanu, poslala sam joj klip, dve nedelje pre ulaska. Prva sam ti skrenula pažnju i pre Drveta", dodala je Ermina.

"Onda mi nisi drugarica", rekao je Ša.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track