ANA SLOMILA ZOLI SRCE! I DALJE VOLI OŽENJENOG KLAVIJATURISTU: Učesnica se raspala od PLAČA, a Miljanin bivši ŠOKIRAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NE MOŽE DA PREBOLI

ANA SLOMILA ZOLI SRCE! I DALJE VOLI OŽENJENOG KLAVIJATURISTU: Učesnica se raspala od PLAČA, a Miljanin bivši ŠOKIRAN! (VIDEO)

Rijaliti -

Lazaru Čoliću Zoli nije bilo jasno kako Anu Bulatović sramota da se ljubi sa nekim u rijalitiju, a nije je bilo sramota da bude sa oženjenim muškarcem pre rijalitija.

Zola je izneo svoj stav, da bi Ana završila u suzama.

"Ona meni predstavlja stavove ovde neke, da ne može da se poljubi u rijalitiju, da je ta sramota. A mnogo je teže to što je izjavila za svoju prošlost, nego to. Ušli smo u tu neku raspravu", rekao je Zola.

Ana Bulatovic, Lazar Colic Zola
foto: Printscreen

"Ja sam rekla da nisam došla u rijaliti da tražim momka", pravdala se Ana.

"Ja mislim da Ana želi da obriše svoju fleku iz života do kraja rijalitija. Fleku koja se zove s*ks sa oženjenim, koji ima decu, ne može da opere do kraja života. Zola, oženi se, napravi decu, da bi joj se svideo", dobacio je Tomović.

"Ja se ne perem. To što sam uradila, uradila sam. Da, jeste kontradiktorno onom što pričam. Ja sam se tada bila zaljubila, takva sam, srljam, ovde neću da srljam, jer sam naj*bala! Mi nismo imali samo s*ks, posle je bilo užas! Ja možda imam malo primitivne stavove, ali tako je", govorila je Ana kroz suze.

Ana Bulatović, Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen

"Trebalo je da mi kaže to. I ja sam njoj rekao da nisam ravnodušan prema Miljani još, ali sam bar rekao. Ja sam prema Ani sto posto iskren, ona nije. Smeta mi što nije rekla da i dalje gaji emocije", zamerio je Zola.

"Ja to držim u sebi da ga volim, neću da pričam nikom!", plakala je Bulatovićeva.

"Zola, ne zameraj joj to, vidiš da se kida, pusti je", dobacivala je Matora.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track