BILA SAM TAMO DVA PUTA! TREĆA SREĆA! Rialda odabrala Jovanu i Karića za POTRČKE, misica priznala: Stefan mi PRIJA! (VIDEO)
Foto: screenshot

biće veselo

BILA SAM TAMO DVA PUTA! TREĆA SREĆA! Rialda odabrala Jovanu i Karića za POTRČKE, misica priznala: Stefan mi PRIJA! (VIDEO)

Rijaliti -

Rialda Karahasanović odabrala je svoja dva potrčka, a to su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić.

Rialda Karahasanovic
foto: Printscreen

- Razmišljala sam malo o ovim dešavanjima, temama, slušala šta zadrugari misle. Znala sam odmah ko će da bude, ali ovako da krenem. Podigla bih Teodoru i Vladimira, Zolu i Miljanu, Jovanu i Karića i podigla bih još Nikolu i Necu - krenula je Rialda.

- Prvo ću da prokomentarišem Zolu i Miljanu. Nisam za njihovu vezu, odnos je katastrofalan. Bolje funkcionišu jedno bez drugog. Treba i dalje da se drže toga, tako da oni moj izbor neće biti. Što se tiče Vladimira i Teodore, otpratili smo ovde razne devojke. Najzanimljiviji prizor mi je kad vidim Vladimira, Teodoru i Minu na krevetu. Mislim da smo Vladimira već viđali kroz sve te odnose. Vrlo mi je zanimljiv ovaj odnos, ali postoji jedan koji je više zanimljiviji. Nikola i Neca isto mogu da sednu, moj izbor su Karić i misica - otkrila je pevačica.

- Ja sam ovo očekivala. Uz mali budžet, nekako ide i ovo. Nisam ni srećna, ni nesrećna, meni je svejedno. Bila sam tamo već dva puta, evo, treća sreća - rekla je Jovana.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Zadruga

- Ovo nema veze sa malim budžetom. Ona je rekla da ju je zumirala kamera tokom mog intervjua, aludirajući da sam imala neki loš komentar. Ovaj odnos mi je interesantan. Ona se nikad nije ponašala ovako. Ona nije u braku, nema neku ozbiljnu obavezu, pa da misli da neko želi da je okalja - istakla je Rialda.

- Ja ću vam samo reći, niko ne treba da nas stavlja u izolaciju, da bi se nešto desilo - dodao je Karić.

- Mi ćemo tamo samo prespavati, družićemo se sa ljudima ovde. Da, Stefan mi prija, tako sam se družila i sa Šebezom. Od Nove godine sam okrenula novi list, ne treba da doživljavam ovu situaciju ozbiljno i da se pravdam ukućanima ovde. Iskrena sam, nisam folirant - poručila je Jovana.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track