SVE SE PERU PREKO NJE! Oglasila se Draganina drugarica i osula paljbu po zadrugarkama: Nije ona u Švajcarskoj bila animir dama
Foto: Printscreen/Zadruga

brani drugaricu

SVE SE PERU PREKO NJE! Oglasila se Draganina drugarica i osula paljbu po zadrugarkama: Nije ona u Švajcarskoj bila animir dama

Rijaliti -

Nakon žestokih optužbi koje su pojedine zadrugarke iznele na račun Dragane Mitrović u vezi njenog posla kojim se bavila u Švajcarskoj, njena najbolja drugarica Tanjom koja je prokomentarisala celu situaciju.

- Dragana Spasojević je neko ko jeste radio u Švajcarskoj u dva-tri navrata, uvek u istom lokalu. Lokal u kome je Dragana radila nije imao noćnu smenu, odnosno nije radio noću. To je bio lokal dnevnog tipa kafa, sok i imali su jela sa roštilja. To što pojedine devojke preko Dragane hoće da speru sa sebe čime su se bavile i šta su radile po Švajcarskoj je njihov problem. Odgovorno tvrdim da Dragana nije radila ni kao animir dana ni hostesa ni igračica - rekla je Tanja.

- Pokušali su neki kao njen bivši muž, njegova majka i takozvani MMA borac da pričaju svakakve laži o Dragani, ali za sve ove do sada iznesene laži spremne su tužbe samo se čeka Dragana da izađe pa ćemo sve lepo na sudu dokazati - ispričala je Tanja.

Progovorila je i o Draganinom odnosu sa Mišelom Gvozdenovićem sa kojim je ona bila veoma bliska u nekom momentu.

- Što se tiče Mišela, on je jako dobar momak, ali nema tu ljubavi. Dragana sa pola kuće nije u dobrim odnosima isključivo zbog toga sto je naivna i svima sve prašta, i zato joj pažnja Mišela veoma prija, pogotovo sada kada je Stefan koji joj se jedino svideo još u karantinu izašao. Mislim da nije zaljubljena u njega jer se Dragana teško zaljubljuje, a da joj prija pažnja, prija joj. Ali njoj prija pažnja i Kiristijana, i Čorbe i jos nekih drugarica tamo iako ih je malo. Nije se Dragana snašla u rijalitiju, jer inače je ona devojka koja pleni i svi je vole što po salonu gde je radila, što njeni prijatelji - ispričala je Tanja, a onda se osvrnula na odnos nje i Milice Kemez.

- Htela sam još da dodam da mi je jako žao što se Draganin boravak tamo sveo na Milicu Kemez koja stalno potencira na tome da je Dragana ušla tamo kao moj špijun da kanali Milicu. Ja kada bih htela da je kanalim, ušao bi neko ko zna sve o njoj, a ne Dragana koja Milicu zna samo kao frizerku koja je nju nekoliko puta fenirala - rekla je Tanja.

Milica Kemez, Stefan Karić
foto: Printscreen/Zadruga

kurir.rs

BONUS VIDEO

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja