HAJDE DA IH ISELIMO IZ BEOGRADA! Jovana misica i Tara se udružile, imaju sličan problem sa MUŠKARCIMA: Jedna drugoj se POŽALILE!
Foto: Printscreen/Zadruga

popričale o svemu

HAJDE DA IH ISELIMO IZ BEOGRADA! Jovana misica i Tara se udružile, imaju sličan problem sa MUŠKARCIMA: Jedna drugoj se POŽALILE!

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević se žalila Tari Simov danas na Stefana Karića i njegovo ponašanje. Simova joj je rekla da je i Ša čudan i da samo treba da se pomiri sa tim da muškarce nikada neće razumeti.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

- Ludi su - rekla je Tara.

- Hajde da ih iselimo iz Beograda. Što se oni ne ugrizu za usne, nego moramo mi? Još dobijem nokaut kad kažem nešto. Još mi rekao da izađem iz kreveta, a posle mi kaže da smo dobili noć na ostrvu - dodala je misica.

- Samo skapiraš da ne možeš da skapiraš i da moraš da živiš sa tim - poručila joj je Simova.

Stefan Karić otkrio je o čemu je pričao sa Drvetom mudrosti, pa je progovorio o misici Jovani Ljubisavljević.

- Imao sam zadatak da saznam ko je pisao pesmu, ja mislim da je to Ermina pisala. Mislim da nije niko od novih pisao. Dobili smo Jovana i ja jedan dan na Rajskom ostrvu. Provešćemo noć tamo, nadam se da je sa doručkom. Šalim se, ne treba nam ništa, bitno nam je da rešimo naše probleme. Ja sam mislio da sam ja najteži čovek na svetu i scenaristi, ali ne. Ona je krenula da pravi scenarija u svojoj glavi - pričao je Stefan.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:56

ZORICA DUKIĆ O UČEŠĆU U RIJALITIJU I PROSTITUTKAMA: Pitala sam se da li me gledaju kao nekog SUMNJIVOG MORALA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track