SUKOB BURNO ESKALIRAO: Rialda se ZALETELA na MISICU, Jovana dovela pevačicu do LUDILA! Cimeri ih JEDVA RAZDVOJILI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

žestoko

SUKOB BURNO ESKALIRAO: Rialda se ZALETELA na MISICU, Jovana dovela pevačicu do LUDILA! Cimeri ih JEDVA RAZDVOJILI! (VIDEO)

Rijaliti -

Eskalirao je sukob Rialde Karahasanović iJovane Ljubisavljević. One su prešle u spavaću sobu i počele da se prepucavaju. Rialda se zaletela na misicu, koja je dobacivala iz garderobera i zamalo su se potukle.

Rialda Karahasanovic, Jovana Ljubisavljevic
foto: Printscreen/Pink

- Glavu ću da ti otkinem... - govorila je Rialda.

- Još jednom me gurni. Da li te boli što ti je Vladimir gledao polni organ? Još jednom me gurni, videćeš šta će da se desi - poručila je misica.

Sukob je počeo nakon što je misica videla kako je Rialda ogovara:

- Što vas boli toliko duks? Pustite Jovanu da živi na miru. A Rialda što preokreće priču.. - pitala je misica.

Rialda Karahasanovic, Jovana Ljubisavljevic
foto: Printscreen/Pink

- Ti sebi opravdavaš što uzimaš duks od zauzetog, i ti tada bila zauzeta, a ti svašta Stefanu zameraš. A što Sandru odjednom napadaš, a ona te je branila, imam pravo da mislim da radiš zbog toga što se približila Anđelu - pobesnela je Ermina.

- Meni je očitao da se Rialdi sviđa Stefan - ubacio se Lepi Mića.

- Ja sam juče postavila pitanje Sandri, u čemu je razlika između nje i mene, i ona ima dečka - rekla je misica.

Rialda Karahasanovic, Jovana Ljubisavljevic
foto: Printscreen/Pink

- Zašto ti tražiš uporno opravdanja? Ne upoređuj se sa drugima. Svako je različit. Zašto upoređuješ stvari? Ima razlika, ti si se klela u vezu, j*bala mame svima, ja nisam. Ti ne znaš kako ja živim. Nemoj ti svoje postupke, tuđe komentare da porediš - urlala je Sandra.

- Svi su bili protiv mene, osim Kristijana i Zerine, onda je Sandra promenila mišljenje kada sam joj dublje objasnila vezu, zato me je podržala - dodala je Jovana.

- Ali si ti lažno predstavila vezu kao idealnu, zato je i Ša bio na udaru, zato je razlika - ubacio se Đedović.

- Ja stojim iza toga da je ona klošarka, toliko me je iznervirala, u momentu kada se okreće: "P*čka vam materina svima", ja se okrećem i kažem i tebi. U svakom slučaju, poenta je da je ona sinoć komentarisala Sandru u bradu, kada je potegnuto pitanje o zalagaonici, ja sam sedela i komentarisala... - pričala je Rialda.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05

NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! Ivana zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track