Najnovije vesti

SAMO JEDNA MU JE SLOMILA SRCE! Filip Car izneo sve detalje iz prošlosti, devojka raskinula s njim, a od tada nema MIRA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISPOVEDIO SE JELENI BATOS

SAMO JEDNA MU JE SLOMILA SRCE! Filip Car izneo sve detalje iz prošlosti, devojka raskinula s njim, a od tada nema MIRA! (VIDEO)

Rijaliti

Jelena Batos je bila u dvorištu, pa svoje slobodno vreme koristila za ćaskanje, pa je htela malo bolje da upozna Filipa Cara.

Jelena je pitala Filipa da joj ispriča sve o bivšoj ljubavi.

"Sa 14, 15 godina, počeo sam vezu sa tom devojkom, ja sam išao za konobara a ona u ekonomsku. Tu sam se družio sa njom, do moje osamnaeste. Voleo sam je. Ja sam nju prevario, saznala je, imali smo već problema", pričao je Car.

Jelena Batos, Filip Car
foto: Printscreen

"Ja sam nju prevario jednom, drugi put, pa smo se mirili... Počeo sam da izlazim, i tako raskinuli", dodao je Car.

"Ona ti je obeležila taj period znači? Znači ti si bio već dečko koji vara?", pitala je Jelena.

"Ja sam svakoj bio veran dok to funkcioniše. Nisam nijednoj devojci skroz bio veran. Bio sam jednoj dve i po godine, pa sam je prevario", rekao je Filip.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

"Koja ti je devojka slomila srce?", nastavila je Jelena.

"Pa nijedna, povredila me ta devojka, jer sam mislio da ću s njom ostati čitav život. Nju sam najviše voleo", rekao je on.

"Tu smo došli do zaključka da je problem u tebi. Treba prestati da varaš. Čovak kad vara, vara iz dva razloga, nedostatak ljubavi ili nisi ispunjen", konstantovala je Jelena.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja