DRAGOJEVIĆI RASTURILI VEZU ČAPRIĆKE I CARA?! Dalila SAKRIVA sebe i Filipa: Optužila Sandru i Dejana ZA MUVANJE, pa ih suočila!
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

RASULO U LJUBAVNIM ODNOSIMA

DRAGOJEVIĆI RASTURILI VEZU ČAPRIĆKE I CARA?! Dalila SAKRIVA sebe i Filipa: Optužila Sandru i Dejana ZA MUVANJE, pa ih suočila!

Rijaliti -

Iznenadni raskid Sandre Čaprić i Filipa Cara šokirao je učesnike rijaliti programa, a mnogi su to protumačili da je to delo iskusnih rijaliti igrača Dalile i Dejana Dragojevića.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Danima se već spekuliše da je Dalila poželela nešto više od prijateljskog odnosa sa Filipom Carem, a sada je svog muža Dejana optužila da gaji simpatije prema Čaprićevoj.

Dalila je najpre suočila Sandru i Dejana, dok su oni pred njom komentarisali svoj odnos:

- Ma dajete ljudi, ispada da sam ja muvala Dejana, daleko bilo. Ja sam sa njim normalno pričala. Da li sam ti dala bilo koji povod da ti to pomisliš - upitala je Sandra.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Sve je krenulo kada si ti plakala zbog Filipa, a onda tvoje i moje zezanje za stolom. I bila je sprdnja za ružu kada je Car stavio Dalili cvet na glavu. Ja shvatam da Filip mene pecka time sa cvetom, a Sandra je krenula da lupa Caru kontru, i to je bilo zezanje. - objasnio je Dejan,

- Ma to je zezanje, ljudi nikakva loša namera - rekla je Sandra.

Nakon toga, Dejan se pravdao Dalili:

- Nemaš šta da mi kažeš - odbrusila je Dalila.

- Je l' si razočarana? Nemoj da me za*ebavaš - pitao je on.

- Je l' sam rekao da si trebao da staviš distancu, a nisi - dodala je Dalila.

- Ne znam. Izvini - rekao je Dejan.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Sve je krenulo iz za*ebanicije i eto - nastavila je ona.

- Više se ne zaj*bavam, nema ni družbe, ni službe. Ne intersuje me ništa - dodao je on.

- Joj, šta radiš! Je l' moguće? - pitala je Dalila.

- Krivo mi je što sam dozvolio da dođe do ovoga. Krivo mi je. Znaš da ne volim kad si ljuta. Je l' prihavtaš izvinjenje? - ponavljao je Dejan.

- Nisam ljuta - odbrusila je Dalila.

- Je l' mogu da te zagrlim? - upitao je on.

- Nemam potrebu da te zagrlim. Jutros me uteruješ u kuću kao kera. Došla sam sa tobom da rešim, dobila sam informaciju koji nisam znala, otišla sam dalje da rešim. Ja onako kako bih tebi odgovorila, ja znam kakv bi ti bio. Ja iz ljubavi prema tebi, jer te volim, ne mogu da ti dam odgovore koje bih ti dala. Znaš šta bi ti uradio kad bi ti dala odgovore? Bio u krevetu i razmišljao kao sinoć. Bežiš od problema i neću bežati više nikad u životu. Ako ću da se sputavam u druženjima, ja tebe ne sputavam. Meni svkao može da kaže da mu se sviđam i da je zaljubljen, na meni je kako ću to da prihvatim. Mene ovde ne može niko napasti, ni iskoristiti, kao i tebe. Može 100 njih da kaže da nisam u pravu, ja ću da teram svoje. Ti napraviš ono što napraviš i onda se potuljiš i svi treba da primete da tebi nije dobro i da si sam. Ako praviš greške, pravi ih sa stilom - govorila je Dalila.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Mnogi smatraju da je Dalila namerno prebacila fokus na Dejana i Sandru, kako niko ne bi razotkrio da se njoj dopada Filip Car.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:31

SANDRA AFRIKA OVAKO PEVA UŽIVO: Pevačica pustila glas i izvela ROKERSKI HIT, komentari na mrežama PLJUŠTE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja