ČAPRIĆEVA PRIZNALA DA JE ZBOG DALILE ODUSTALA OD CARA: Pokazala je pravo lice, sa njim ne pričam, a udatu ženu ŽALIM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVAĐA

ČAPRIĆEVA PRIZNALA DA JE ZBOG DALILE ODUSTALA OD CARA: Pokazala je pravo lice, sa njim ne pričam, a udatu ženu ŽALIM! (VIDEO)

Rijaliti -

Sandra Čaprić i Dalila Dragojević posvađale su se tokom nominacija i to zbog Filipa Cara.

Naime, pevačica je istakla kako je zbog Dalile odustala od bivšeg dečka Filipa.

- Nemam lepo mišljenje o njima. Na početku sam ih zgotivila, sa Dalilom sam se lepo slagala i savetovala u vezi Cara, a posle je izljubomorisala za bubicu za Dejana. Ja nisam imala nikakve namere, moralisa mi je o tim stvarim. Ispostavilo se da me je ona razdvojila od njega. Želela sam da uđem u vezu sa njim, ali nisam mogla da iznesem neke stvari jer nisam rijaliti igrač kao oni - rekla je Sandra.

Sandra Čaprić, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ti si bila ta koja je govorila mom suprugu sve i svašta u prolazu, govoriš mu prijatno, donosi ti bubicu. Meni nisi važna ovde da znaš. Sve tvoje emocije su lažne - rekla je Dalila Dragojević.

- Ja ovde volim mnoge, nećeš mi ti pričati šta ću da radim. Ne želim ti ništa loše. Žalim te. Ja sam slobodna devojka mogu da kažem i radim šta hoću. Ti si dno dna. Morališeš mi za Filipa, a ti si udata žena. Ja sa Carem ne pričam. Dalila kada je ušla ovde mnogo mi je bila draga, ali sada je pokazala svoje pravo lice - rekla je Sandra.

- Ti glumiš ovde, kada ustaneš i pričaš, nemaš emociju - rekla je Miljana Kulić.

Sandra Čaprić, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Okej, pošto me je razočarala, nominovaću Dalilu, više me je povredila - završila je Sandra.

- Dalila i ja smo bile mnogo dobre. Mnogo dugo se znamo. Jednom me je iznervirala i htela sam da je tučem na moru. Ja njoj hoću da pružim podršku uvek. Neću da pričam o Dejanu, moja profesija je rijaliti učesnik. Ja ovde ne mogu kalkulišem te emocije. Ove stvari nisu za džabe što se dešavaju, uvek ću joj pružiti podršku ako je srećan. Ako si i sa ovim okej, podržavam. Najgore od svega što ne vide svi kako nas dve pričamo i komentarišemo. Meni je sada prvi put da pričamo na ovaj način i da nemamo otvoren odnos. U ovoj situaciji je najteže biti svoj. Ja ne mogu da utičem na tebe i na tvoju glavu. Ti imaš želju da budeš svoja po onom osećaju kako te ja znam - rekla je Matora, pa dodala:

- Što se tiče Filipa, nisam promenila mišljenje o njemu. On je majmunčina kao i ja. Šaljem Filipa, sačuvaću Dalilu - rekla je Matora.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track