DRAGOJEVIĆI GORE OD BESA! Posle neviđenog skandala u Beloj kući, Dejanov otac kivan na snaju Dalilu: MOJ SIN ĆE ZAVRŠITI SA NJOM!
Foto: Printscreen, Shutterstock

HAOS

DRAGOJEVIĆI GORE OD BESA! Posle neviđenog skandala u Beloj kući, Dejanov otac kivan na snaju Dalilu: MOJ SIN ĆE ZAVRŠITI SA NJOM!

Rijaliti -

Brak Dalile i Dejana Dragojevića na korak je do pucanja posle niza skandala u "Zadruzi", o čemu bruji regionalna javnost, a tim povodom oglasio se njegov otac Goran Dragojević, koji je zaprepašćen ponašanjem svoje snaje.

Večeras je njihov sukob eskalirao - Dalila je, naime, odbila Dejana i ponovo otišla kod Cara, s čim Dejan nije mogao da se pomiri, te je svoju suprugu naočigled svih zadrugara ispolivao vodom!

Zadruga
foto: Printscreen

Tim povodom oglasio se Dejan Dragojević koji se vidno uznemirio čim je čuo kojim ga povodom zovemo.

- Jao, to ste vi, šta ja sad vama posle svega da kažem? Video sam to. Ne znam šta da kažem, stvarno - započeo je Goran, koji nije iznenađen sinovljevim današnjim reakcijama.

- Ja njega znam, on je čvrst, neće da prenagljuje i da tako lako pokazuje emocije, ali sad, čim ovako reaguje... Ne znam. Mislim da će završiti sa njom čim se definitivno bude uverio u neke stvari. Pa, recite vi meni, je l' ono njeno ponašanje normalno?! Da sam ja na mestu mog Dejana, ja je s onakvim ponašanjem ne bih trpeo ni minut - kivan je Goran.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja