ZONJIĆEVA NA STUBU SRAMA ZBOG GNUSNIH REČI KOJE JE IZGOVORILA VIKI: Nastao muk za CRNIM STOLOM, ona pokušala da se OPRAVDA! VIDEO
Foto: Screenshot

ZADRUGARI JE OSUDILI

ZONJIĆEVA NA STUBU SRAMA ZBOG GNUSNIH REČI KOJE JE IZGOVORILA VIKI: Nastao muk za CRNIM STOLOM, ona pokušala da se OPRAVDA! VIDEO

Rijaliti -

Tokom sastanka u "Zadruzi", gde su zadrugari birali najperfidnijeg takmičara, dogodio se do sada najskandalozniji sukob.

Naime, Marijana Zonjić i Viktorija Mitrović su se posvađale, a onda je Zonjićeva izgubila kompas i u raspravi iskoristila Viktorijinu najveću traumu i noćnu moru.

- Kako te nije sramota da joj ovako uradiš? - glasilo je pitanje.

- Meni uopšte nije bila namera da ja nju tako uvredim, nije mi stvarno bila namera - rekla je Zonjićeva.

Marijana Zonjić
foto: Printscreen

- Ovo ti se nije prvi put desilo, kao i za Zerinu - rekla je novinarka.

- To za Zerinu sam već rekla. Ona je u tom trenutku spominjala i članove moje porodice - rekla je Marijana.

- Shvati da si joj rekla nešto najgnusnije i najgore. To što je ona tebi rekla ne opravdava ovo - ubacio se Mića.

- Ja ponavljam da nisam išla ciljano na to, ja ću se njoj izviniti. Nije mi stvarno bila to namera i nisam išla sa tom namerom. Jeste ružno pogrešila sam i krivo mi je zbog toga. Ja sam stala prva uz nju, samo jednostavno ne znam šta s esa njom dešava, ovo je četvrti put da nasrće na mene fizički - rekla je Marijana.

- Znači da ti to koristiš, ovo je prestrašno - rekla je novinarka.

- Iskreno , nisam. Vređala sam ja nju i ona mene. Počela je sa tim, bila sma u šoku i nisam mogla da se suzdržim. Plašim se i zbog toga nisam trenutno ovde. Ne radi se o Marijani, ako meni psihički nije dobro i da doživljavam ovde i ludujem... Nisam ušla psihički pripremljena na ovakve stvari... Svaki put kad joj se ukaže prilika uradice to ponovo . pričala je Viktorija.

- Mnogo podloi bezobrazno, dira čoveka gde ga najviše boli... Za Marijanu nema opravdanja. Viki nju nije uvredila na taj način... Marijana je mene zvala i izvinjavala se, za te stvari nema opravdanja. Kad se neko svađa sa Viki i Mijom, treba dobro razmišljati šta im govori. Treba prvo izbegavati svađe, te devojke su doživele jako ružne stvari - ubacio se Lepi Mića.

- Ljudi ovde su glupi, Marijana je jako glupa i nije svesna težine reči. Glupa i nepismena žena, nije svesna kakve su to reči - rekao je Miki Đuričić.

- Ja mislim da je svesna čim je ponavljala, nema opravdanja ni za moje stvari, ni za njene - dodala je Viki.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:02

EKSPLICITNI KLIP BIVŠE RIJALITI UČESNICE SA ŽENOM: Marijana Zonjić i drugarica se razgolitile i krenule u VRUĆU AKCIJU! VIDEO 18+

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track