Najnovije vesti

VIKTORIJA I MARIJANA ZAKOPALE RATNE SEKIRE Niko neće ostati imun na NJIHOV emotivni razgovor Mitrovićeva sve OPROSTILA i ZAPLAKALA
Foto: Printscreen/Zadruga

DA SE NAJEŽIŠ

VIKTORIJA I MARIJANA ZAKOPALE RATNE SEKIRE Niko neće ostati imun na NJIHOV emotivni razgovor Mitrovićeva sve OPROSTILA i ZAPLAKALA

Rijaliti

Marijana Zonjić se pod pritiskom zadrugara rasplakala i napustila emisiju. Zbog svega što su zadrugari rekli i osudili je zbog provokacija na račun njene najveće traume, Zonjićeva se slomila i poželela još jednom da se izvini svojoj cimerki. Viktorija Mitrović je krenula za njom i pala joj u zagrljaj.

- Ne znam šta mi je bilo, izvini - zaplakala se Marijana.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen/Zadruga

- Sve što imaš lepo na sebi to uništavaš, glupo je - rekla je Viki.

- Da li misliš da sam to iskreno mjislila? - nasdtavljala je uplakala Zonjićeva.

- Ne znam stvarno, ali ružno je. Ako si stvarno to mislila onda uništavaš sve lepo što je u tebi i na tebi. Upala sam u depresiju od tada jer nisam očekivala taj udarac. Najmanje sam očekivala da će to neko da iskoristi. U redu je da kažeš i ku*vo i narkomanko,k ali mislim da nije dobro za tebe - govorila je Viki.

- Nisam znala gde udaram, svi su me napali, ne znam šta mi je bilo stvarno. Kunem ti se, nije mij bila namera - nastavljala je Marijana.

- Kad ja tebi spomenem brata vidiš kako je, zamisli meni kad mi se kaže ono najgore. Žao mi je stvarno zbog svega, zbog gluposti da ispadne tako. Stvarno si umiljata i deluješ drugačije, u nekim situacijama sam ja zlobnija od tebe - izjavila je Viki.

- Kunem ti se ja nisam takva. Šta god da ti treba ikada tu sam, izvini molim te - nastavljala je Marijana.

- Najbolje da imamo normalnu komunikaciju, ja ću zaboraviti to što je bilo. Ako se iskreno kaješ, trudi se da se ne dešava više. Morala sam da uđem i vidim gde si, bilo je i meni teško - rekla je Viktorija.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

TIJANA AJFON PONOVO ŠOKIRA: Kad primiš piće u klubu ZNA SE ŠTA SLEDI!
04:57

TIJANA AJFON PONOVO ŠOKIRA: Kad primiš piće u klubu ZNA SE ŠTA SLEDI!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja