DA SE BRINE ŠTA ĆE OTAC DA JOJ KAŽE NE BI PO ŠVAJCARSKOJ RADILA ŠTA JE RADILA: Šok tvrdnje bivše inspektorke Lili o Dalili! BRUKA
Foto: Printscreen/Instagram

otvara se pandorina kutija

DA SE BRINE ŠTA ĆE OTAC DA JOJ KAŽE NE BI PO ŠVAJCARSKOJ RADILA ŠTA JE RADILA: Šok tvrdnje bivše inspektorke Lili o Dalili! BRUKA

Rijaliti -

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koja je muža Dejana Dragojevića prevarila, pa ostavila pred milionima u rijalitiju "Zadruga 5", rekao je juče da kuću u selu, u kojoj su živeli Dalila i njen suprug, planira da prepiše Dejanu.

Nekadašnja učesnica "Zadruge" i bivša inspektorka Ljiljana Lili Stevanović otkrila je sad detalje o kojima će se zasigurno pričati.

- Dalila je neko ko voli da vara, ona sigurno nije bila verna u braku, nevezano za rijaliti, povezivali su je s oženjenim muškarcima, meni trenutna situacija sa Dalilom govori zapravo da je ona imala napolju slobodu koja joj je ovde uskraćena i vrag je onda odneo šalu. Ako su se Dejan i ona dogovorili da odigraju ovaj raskol za rijaliti, Dejan je video da se ona malo više zaigrala i sad reaguje kako reaguje - rekla je Lili.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Youtube

- Da sam ja na Dejanovom mestu, kakva "Zadruga", kakve pare, kazna, ja bih je našamarala i za kosu izvukla napolje. Ona kao prodaje priču šta će otac da joj kaže, pa da brine o tome, ne bi po Švajcarskoj radila šta je radila, a sad plasira priču da je, iako je u braku, sasvim normalno što se zaljubila. Skrenula je rijaliti u svom smeru - zaključila je Stevanovićeva.

Lili Stevanović
foto: Printscreen

kurir.rs/telegraf.rs

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track