POVRATAK DISKVALIFIKOVANOG U ZADRUGU? Nisu mu vratili PASOŠ, nije potpisao RASKID UGOVORA, a sada je u pregovorima sa PRODUKCIJOM
Foto: Printscreen

HIT

POVRATAK DISKVALIFIKOVANOG U ZADRUGU? Nisu mu vratili PASOŠ, nije potpisao RASKID UGOVORA, a sada je u pregovorima sa PRODUKCIJOM

Rijaliti -

MC Damiro je po treći put diskvalifikovan iz "Zadruge" i samim tim podigao svoj dug produkciji na 150.000 evra.

Podsetimo, pevač je napustio prvu, ali i drugu sezonu "Zadruge" a sad i petu, a sinoć kada je napustio rijaliti ga je Aleksandar Bogunović Zverka video na rampi u Šimanovcima kada je trčao do najbliže pumpe.

MC Damiro
foto: Printscreen

Damir se sada oglasio te otkrio da ga je sukob sa Filipom Carem naveo da napusti takmičenje, te otkrio da će tužiti Cara jer ga je udario i to više puta, ali je rekao i da nije potpisao nikakav raskid ugovora, kao i da mu pasoš nije vraćen, te da je u pregovorila sa Velikom šeficom oko povratka u rijaliti:

- Video sam tekst gde Dalila kaže da smo sline, jedina slina je ona, jer je ostavila muža u rijalitiju, gleda samo sebe i kako da prosperira, dno dna, devojka ne gleda nikoga, a Dejan će se pomiriti sa svojom porodicom kad-tad, to ako Bog da, biće on dobro - počeo je Damir, pa se osvrnuo na svoj sukob sa Carem:

- On je mene već jednom udario i nije diskvalifikovan. Sada ovaj sukob, meni je pao mrak na oči, kamera to nije propratila ali on je mene udario ramenom u grudni koš i rekao mi "j**em ti maju i ćerku", tu sam pukao i otišao na kapiju. Detalje razgovora van kapije ne bih iznosio jer sam u pregovorima oko povratka. Ako sve bude okej, ja bih se vratio, jer ovo je bilo u afektu, nisam mogao više da izdržim da me maltretira i psuje mi najmilije - rekao je Damir

- Nisu mi još vratili pasoš, niti sam potpisao išta za raskid ugovora, postoji šansa da se vratim ako pregovori budu prošli dobro sa produkcijom - zaključio je MC Damiro.

MC Damiro
foto: Printscreen

Kurir.rs/Srbija Danas/M.M.

.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track