ĐEDOVIĆ SPREMAN DA RASKRINKA DEJANA Stavio TAČKU na njihovo PRIJATELJSTVO: On je KORISTOLJUBIV, Dalila je bolji prijatelj od njega
Foto: Damr Dervišagić

HAOS U NAJAVI

ĐEDOVIĆ SPREMAN DA RASKRINKA DEJANA Stavio TAČKU na njihovo PRIJATELJSTVO: On je KORISTOLJUBIV, Dalila je bolji prijatelj od njega

Rijaliti -

Tara Simov i Marko Đedović su komentarisali ponašanje Dejana Dragojevića. Naime, Đedović je ljut na Dejana jer je rekao Lepom Mići da čuva Dalilu:

- On je rekao da sažaljeva Dalilu, pa je zamolio Miću zbog toga, ne da bi se pomirio sa njom - rekla je Tara.

- Ja kada nekog sažalim, ja idem u vatru i vodu, nisam si*ica, idem i u vatru i u vodu. Seti se kada smo se ti i ja svađali - rekao je Đedović.

- A Aleksandra jutros kaže, ja dok sam živa ti se u Šepak ne vraćaš - rekla je Ana.

- Kod mene toga nema, ja ću sada da komentarišem i da sve raskrinkam - rekao je Đedović.

- I Fran je bio u groznoj situaciji, ali on me je slušao. Tara ti si našla opravdanje, jer sam ti ja bio i mama i tata, ti si imala opravdanje jer sam ja bio divan prema tebi, ali meni Dejan ništa nije uradio da bih ga ja opravdao - nastavio je Đedović.

- Jeste, to je tačno - rekla je Tara.

- Videla si juče, sa mnom ne priča, i trči kod Miće, samo što on nije kao ja, Mića mu nikada neće reči kao što bih ja - rekao je Đedović.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Loš je, a ne želi da se menja na bolje. Da ima želju, ali ne vredi, on želi da bude dobar. Nije tu ljubav opravdanje, on nije pričao sa porodicom dve godine zbog nje, a on se tako ponaša, treba sa nekim on da priča i treba da se čuje sve, ali ovo je rijaliti mozak. ali ostalo me ne zanima - komentarisao je Marko.

- On nikada nije zaštitio Sandru koja mu je najviše pomogla - rekao je Đedović.

- Ali kako može to tako - upitala je Ana.

- Pa loš čovek, on je koristoljubljiv,i zato se družio sa mnom. Prija mu moje društvo da ga izlečiim, a onda posle toga razmišlja o Dakici i kako da je brani. Pa to je praziluk rijlaiti, Dalila je za njega čovek, bar je bolji priajtelj - rekao je Đedović.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track