ŠA JE KAO DEJAN, A PROŠLE SEZONE SVE JE LAGAO! TARA GOVORILA ISTINU: Zadrugarka otkrila šta se krije iza veze repera i Simove!
Foto: Printscreen

OPLELA PO CIMERIMA

ŠA JE KAO DEJAN, A PROŠLE SEZONE SVE JE LAGAO! TARA GOVORILA ISTINU: Zadrugarka otkrila šta se krije iza veze repera i Simove!

Rijaliti -

Sandra Rešić, MC Aleks, Ana Jovanović i Sanja Grujić su komentarisale ponašanje Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

Zadrugarke su komentarisale kao Tara na sve načine pokušava da se pomiri sa Ša, da bi dokazala da on želi da bude sa njom iako to poriče.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Nenad je prošle godine sve lagao, a ona je bila ta koja je govorila istinu. Tara je nama govorila kako on njoj priča da je voli i to sve, a on je poricao, a ustvari su oni imali dogovor - rekla je Sandra.

- Ma da li me zezaš? - upitala je Sanja.

- Da, da. Mene je narod zamrzeo zbog njih. Mene i Đedovića su zvali odbor za razvod, a mi nismo znali ništa, sem onoga što je Tara pričala. On nije smeo da e suoči sa mnom, nij hteo da prizna da sam ga ja sklanjala od Tare, a on to nikada nije govorio. Ja ga uzela za omiljenog, a tako se ponašao. I onda se desilo u Narod pita da je Tara potrvidila nešto što sam ja rekla, a onda je on krenuo da mi se izvinjava - pričala je Sandra.

Zadruga
foto: Printscreen

- To su sve bolesnici, strašno - rekla je Sanja.

- Ja sam njega žalila, bila sam ubeđena da Tara laže, a ona nije lagala. I da jeste Tara najgora, šta je on uradio - govorila je Sandra.

- Meni nije jasno što je radila ono sinoć, jurila za njim bukvalno - rekla je MC Aleks.

- Njima bre niko ne veruje. Tara priča kako ga ne voli, a besi se na njega. Potom priča kako ju je maltretirao, a onda bude sa njim - govorila je Sandra pa uporedila Dejana i Ša.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:42

JA ĆU LIČNO DA SE ZALOŽIM DA DOBIJEŠ OTKAZ! Bar menadžer odlepio posle Sanjine greške

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track