PROCURILI DETALJI SKANDALOZNE SVAĐE KAD SU SEVALI NOŽEVI! Tarina drugarica otkrila šta se stvarno desilo u reperovom stanu!
Foto: Printscreen

Anđela joj je podrška

PROCURILI DETALJI SKANDALOZNE SVAĐE KAD SU SEVALI NOŽEVI! Tarina drugarica otkrila šta se stvarno desilo u reperovom stanu!

Rijaliti -

Tarina najbolja drugarica Anđela Gluščević otkrije je kakva je to Tara Simov kada su kamere isključene, kao i detalje skandalozne svađe Tare i Ša, nakon izlaska iz "Zadruge 4".

- Mirnija je van kamera i nema situacija koje je nateraju na lomnjavu i bes... Turbulentan, sve zavisi kako kada. Nisu se ovako valjali po podu - rekla je Tarina najbolja drugarica.

Anđela Gluščević
foto: Printscreen

- Ja sam došla tu, ispao je nesporazum jer je pala kvaka od WC. On je izašao da bi se situacija smirila, a ona je ostala zaključana. U toj situaciji kad sam ja bila tu, nije je jurio nožem - nastavila je Anđela i ispričala da se žalila na njega.

- Žalila mi se. Čas dolazi kod mene, čas odlazi. Ne podržavam to pomirenje, jer smatram da je dosta izneto i sa njene i sa njegove strane i da taj odnos nema perspektive - rekla je Tarina najbolja drugarica. Da li ti je nekada rekla da voli Mateju?

Neću ništa da kažem, sve se vidi. 50-50 ima istine u tome što je rečeno te noći kad je ušao - nastavila je Gluščevićeva.

Tara Simov
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track