GRUJIĆKINA ANALIZA UČESNIKA ZADRUGE DO KOSKE: Dalili i Caru pomirenje je NESREĆA, Dejan voli Aleks, a ONI su Đedovićeve IGRAČKE!
Foto: Printscreen

RAZVEZALA JEZIK

GRUJIĆKINA ANALIZA UČESNIKA ZADRUGE DO KOSKE: Dalili i Caru pomirenje je NESREĆA, Dejan voli Aleks, a ONI su Đedovićeve IGRAČKE!

Rijaliti -

Sanja Grujić komentarisala je sve učesnike rijalitija, a posebno ulazak Mine Vrbaški.

Ona je istakla da joj je Mina za sada prijatna.

- Mina mi za sada deluje prijatno, uputila mi je par komplimenata, vidim da je stari zadrugari vole, podelila je neke poklone. Ne znam da li je to da bi im se ulizala ili je to onako čistog srca. Milica se pravi da je sve okej, ali mislim da je unutra izjeda, malopre se pojavila u pušionici, kao da nema života. Mislim da Mensuru mogu da se vrate emocije prema Mini. Često poredi kako je Milica sebična, a Mina velikodušna - rekla je Sanja.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Pink

Pomirili su se Dalila i Car, šta misliš o tome?

- To je za njih nesreća. Smatram da ona njega ne zanima, posle odnosa sa Majom, Anom, gledam kakva dobacivanja ima prema meni... Ja imam gard, ne želim da se uplićem tu, vidim da koketira sa ostalim devojkama... Ali ja mu ne uzvraćam to, vešto izbegnem. Mislim da je Mina izazvala veću nesigurnost kod Dalile nego kod Milice - istakla je Sanja.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Da li Dejan i Aleks imaju perspektivu?

- Da. Mislim da Dejan voli Aleks. Svi su navijali da on bude sa Sandrom, i ja sam, ali sada vidim kako se Dejan ponaša prema Aleks. Mislim da on ovde kalkuliše, da bi zaštitio sebe, jer mu nijedno učešće u rijalitiju nije donelo dobro. A Aleks je po prirodi nesigurna, ima manjak samopouzdanja. Verovatno je u prošlosti bila povređena - dodala je Grujićeva.

Sanja Grujić
foto: Printscreen

Da li su više izgubili Sandra, Fran i Đedović ili Dejan?

- Kako Đedović svira, tako Sandra i Fran igraju, oni su njegove igračke. Ako je Dejan nešto izgubio, to je Đedović, ostali ne - govorila je Sanja.

Da li imaš savet za tviteraše kako da nađu pravu ljubav?

- Da pokušavaju što više. Što bi moja baba rekla, jedan se otegao, drugi se protegao, jednog ćeš morati da ubodeš. Radite stvari koje vas čine srećnim - poručila je Sanja.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:19

Sanja Stanković otputovala u Barselonu i otkrila kako uživa sa novim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track