OSTALA BEZ MUŽA, DEČKA I PRIJATELJA! Dalila otvorila dušu nakon POKUŠAJA BEKSTVA IZ ZADRUGE, šokirala odlukom: Desilo se i KRAJ!
Foto: Printscreen/Pink

haos

OSTALA BEZ MUŽA, DEČKA I PRIJATELJA! Dalila otvorila dušu nakon POKUŠAJA BEKSTVA IZ ZADRUGE, šokirala odlukom: Desilo se i KRAJ!

Rijaliti -

Dalila Dragojević progovorila je o svim skandalima koji su je zadesili.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- U ovoj nedelji ostala si bez dečka i bez nekih prijatelja. Kako si? - pitao je Stefan.

- Kad bih rekla da sam skoroz loše nisam, kad bih rekla da sam najbolje nisam. Srednje žalosno sam. Izdešavale su se neke stvari i više ništa nema poente. Ne vidim da ima potrebe da se vraćam u taj odnos. On je rekao da neće da učestvuje sa mnom na "Zadrugoviziji". Desilo se i kraj. Emocije ne mogu da nestanu preko noći, kod nekih ljudi mogu. Ne bih da preterujem, da ne bi dolazilo do nekih okršaja. Ja stojim iza toga da su stvari sa njegove strane neiskrene - pričala je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Daješ validnost Dejanovim rečima da ćeš ti biti samo njegov trofej. Da li ti odzvanjaju neke reči koje ti je govorio? - pitao je Karić.

- Nisam se toga setila. Više razmišljam šta mi je Filip govorio. Kad sam čula da je poručio pesmu nekoj devoci i kad je rekao da nije imao pravu ljubav u ovoj kući. Setim se na početak i kad je bilo sve sa njegovom prvom vezom. Otišla sam i ja u drugi odnos, nisam bila sjajna. Sve kad se spoji nije bilo dobro i ne može da bude dobro, nema perspektivu. Ne vidim više razlog da pričam o tome, dala sam sve od sebe. Prelazila sam, ni muška, pogotovo ženska osoba ne bi to dozvolila sebi. Ja sam rekla da imam otpor prema njemu i da mi je neko drugi to radio, mogu da zamislim kakva bi bila moja rekacija. Ja ni juče nisam imala poriv da mu naštetim. Ne znam šta da kažem nekom ko me toliko isponižava. Sa njegove strane nema želje za borbom, a ja sumnjam i da je bila. Neka ide svako svojim putem, ružno je što dolazi do uvreda sa njegove strane - dodala je ona.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track