DALILA JE VEŠTICA RADA, DEJAN IZABRAO MRAČNU STRANU, A CAR JE KONAN: Hit analiza Mikija Đuričića svih zadrugara, a njih POSEBNO!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Nikola Anđić

PRESMEŠNO

DALILA JE VEŠTICA RADA, DEJAN IZABRAO MRAČNU STRANU, A CAR JE KONAN: Hit analiza Mikija Đuričića svih zadrugara, a njih POSEBNO!

Rijaliti -

Miki Đuričić odlučio je da zadrugarima dodeli uloge iz stripova, romana, ali i poznatih filmova.

On je posebno "naružio" Dalilu Dragojević i njenog bivšeg muža Dejana.

- Ša je Patak Dača, Đedović je Šicer, čuveni inspektor iz Salaša u Malom Ritu. Svi su ga se bojali u selu. Sve sazna Šicer. Jako zaj*ban lik. Dejan je Anakin Skajvoker. On je na kraju završio na tamnoj strani - pričao je Miki.

Miki Đuričić
foto: Printscreen/Zadruga

- Uglavnom Dejan je Anakin, trebalo je da bude džedaj, ali se osetila tamna strana kod njega. Na kraju je zbog ljubavi, preminula mu je devojka, postao je je negativac. Zbog nesreće u ljubavi prešao je na tamnu stranu i postao Dart Vejder. Mensur je Iznogud. Ime govori samo. Osmakčić je pomoćnik Martina Misterije. On je na jednoj misiji u Himalajima pronašao pleme neandertalaca, i poveo ga u civilizaciju. Karić je musketar. Matora, klasika Romeo, uglavnom se nesrećno završavaju njene ljubavi. Sad idemo ovo: "Seti se, Barbara". Naravno, Žak Prever. Sandra Rešić je Preverova Barbara. Dalila je izašla iz pera Maksima Gorkog, čuvena romska veštica Rada, spasila je život najvećoj legendi, Zabaru, koji je bio konjokradica - govori Đuričić.

Miki Đuričić
foto: Printscreen/Pink

- Car je Konan, kao pojava razbijač, voli žene, na kraju ih proglasi vešticama, čak i one koje nisu. Lepi Mića je kardinal Rišelje, imao je špijunsku mrežu širom cele Francuske. Ljudi su mislili da kralj vuče poteze, ali to je bio Rešelje. Sandi je Kekec. Ja sam polu Oblomov, pola knez Miškin. Milica, hteo sam groficu Glembaj, ali sam onu iz Kil Bila, što je preuzela mafiju. Mina je čuvena Svetlana iz pesme Pere Zubca. Luks vlasnik "Studija 54". Blud, razvrat, svi poznati tu dolazili. Mima i Gruja su Savka i Matić iz "Sivog doma". Sanja je Štefica Cvek u raljama života. Mateja Gaston (Lepotica iz zver), Anđelo je grof Monte Kristo. Bebica je Raskoljnikov, Miljana je Keti Bejts iz "Mizeri". Martina je Pepeljugina sestra, Nevena je Patrik zvezda, a MC Aleks je Sunđer Bob. Irma je Drndara, Gargamelova devojka, Dino Aladin, a Marijana Štrumfeta. Ana je ona špijunka iz musketara - istakao je Miki.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:01

Miki Mećava o svojoj izgubljenoj popularnosti: ZBOG AUTORSKIH PRAVA MI JE SVE NESTALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track