ZA NJIH TO SIĆA! MALO IM ŠTO SU DOSAD PUKLI 315.000 €! Ovo je novi spisak zadrugara koji su ostali bez honorara i to ZBOG OVOG!
Foto: Printscreen, Shutterstock

guraju po svom

ZA NJIH TO SIĆA! MALO IM ŠTO SU DOSAD PUKLI 315.000 €! Ovo je novi spisak zadrugara koji su ostali bez honorara i to ZBOG OVOG!

Rijaliti -

Jedno od osnovnih pravila života u "Zadruzi" nalaže buđenje zadrugara u za to predviđeno vreme, na znak Velikog šefa, o šta su se pojedini zadrugari po ko zna koji put oglušili, te nastavili da spavaju u nedozvoljeno vreme.

Iako je već nekoliko puta razjašnjena situacija da ni jedan od ukućana ne sme spavati preko dana, neki od takmičara ponovo nisu ispoštovali ovo pravilo.

zadruga
foto: Printscreen

Apsolutni šampioni, kada su u pitanju kazne uzrokovane nedozvoljenim spavanjem, jesu Sale Luks, Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović, Milica Veslinović i Aleks Nikolić koji su danas, odlukom Velikog šefa, kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara.

Podsetimo, dosad su ukupno zadrugari izgubili zbog kazni 315.000 evra, apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara. I Marko Oknačić je među rekorderima kada su reč kazne. Naime, Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a dosad mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja Oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, pa je več u minusu 20.000 evra.

novac, Evri
foto: Shutterstock

kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track