URNEBESAN TRENING MILJANE I ZOLE ZAPALIO MREŽE! Bacili se na posao, a onda je usledio ŽESTOKI S*KS! O ovome će se PRIČATI! (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv

HAOS

URNEBESAN TRENING MILJANE I ZOLE ZAPALIO MREŽE! Bacili se na posao, a onda je usledio ŽESTOKI S*KS! O ovome će se PRIČATI! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola od momenta kada su stigli na Rajsko ostrvo su odlučili da se bace na trening kako bi smršali. Naime, njih dvoje su sebi dali nove nadimke i krenuli na vežbanje.

Naime, Caca i Alehandro, kako su sebe nazvali ovo dvoje zadrugara su krenuli da vežbaju, a Zola je Miljani biio prvi trener u životu.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su jutro dočekali na Rajskom ostrvu. Njih dvoje su pre svega trenirali kao Alehandro i Caca, a nakon toga seli da doručkuju.

Kada su legli, Miljana je odmah zaskočila Zolu i krenila je vrela akcija. Kao i uvek Miljana je bila gore, dok je Zola uživao u njenom umeću.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo borave na Rajskom ostvru, gde su sami sebi dodelili nove uloge - ona je Caca, a on Alehandro. Nakon emisije "Gledanje snimaka" odradili su set vežbi, a onda imali žestoku vrelu akciju, da bi posle toga zaspali. Nešto manje od dva sata nakon s*ksa, oni su se probudili.

Prvo je ustala Miljana, koja se bacila na kolač.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja