GRUJA I LJUBAVNICA NA STUBU SRAMA! ZOLA OPLEO: Ova devojka izvozala te sa 5 muškaraca, dobio si poziv i na sve si se P**IŠAO!
Foto: Printscreen/Zadruga

brutalni sud

GRUJA I LJUBAVNICA NA STUBU SRAMA! ZOLA OPLEO: Ova devojka izvozala te sa 5 muškaraca, dobio si poziv i na sve si se P**IŠAO!

Rijaliti -

Zadrugari biraju najnerazumniju osobu u Beloj kući, a reč je dobila Sanja Grujić.

Sanja je prvu navela Dalilu Dragojević, a potom je Zola spustio Nikolu Grujića Gruju.

- Navešću Dalilu, jer vidim da je navode da se urazumi. Smatram da je i Bebica koji i dalje veruje u to da ga Miljana i dalje voli. Treću osobu ću navesti Gruju - rekla je Sanja.

- Smatram za sebe da sam nekad i sam sebi nerazuman... Po mom mišljenju najnerazumnija osoba i postupci su od Dalile Dragojević. Konkretno ću navesti to sa Anđelom Rankovićem...Druga osoba mi je Mima, ona je sebi dopustila da bude sa oženjenim muškarcem, a da ne zna što joj se ovo dešava - rekao je Zola.

Mima Šarac
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam ti rekla kad smo sedeli tamo: "Kako ću da pogledam roditelje u oči posle ovoga?". Ja nisam rekla to što si naveo, lažeš! Zola je poznat po tome da priča istinu, Zola istina - rekla je Mima.

- Imala si priliku da pričaš o meni. Ne možeš ti ulaziti sa mnom u komunikaciju, ja ništa nisam slagao - rekao je Zola.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Zadruga

- Ti očigledno želiš da uđeš sa mnom u komunikaciju - drala se Mima.

- Ti zarad bilo kog cilja ostaješ u tom odnosu - ubacio se Gruja.

- Navešću te kao trećeg. Ova devojka te izvozala sa četiri, pet muškaraca, pi**la po tebi druže, ti si dobio poziv. Video si kakve reakcije imaju najbliži, pa si se na sve to ponovo pop**ao i nastavio sa odnosom - rekao je Zola.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

09:06

Slađa Dlibašić progovorila o ćerki Silviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track