ZOLA DO DETALJA IZNEO SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT VIKTORIJI: Priznao joj emocije, pa krenuo od Miljane Kulić i SKANDALA! Pomenuo Osmakčića
Foto: Nemanja Nikolić

ISPOVEDIO SE

ZOLA DO DETALJA IZNEO SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT VIKTORIJI: Priznao joj emocije, pa krenuo od Miljane Kulić i SKANDALA! Pomenuo Osmakčića

Rijaliti -

Rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola izneo je detalje svojih bivših ljubavnih odnosa i to sve zbog Viktorije Viki Mitrović koja mu se svidela.

Viki je rekla Zoli da joj je sve smešno i da joj je neprijatno.

Lazar Čolić Zola, Viki Mitrović
foto: Printscreen/Zadruga

"Ja sam ušao ovde 17. oktobra 2021. godine. Bio sam sa jednom osobom u odnosu i imao neke planove sa tom osobom. Poslednji put sam sebi dao šansu i priliku da pokušam da izvučem maksimum. Zavoleo sam je iskreno i vezao sam se. Kad sam shvatio da je to loše, bilo mi je sve teže da se izvuče, iz tog odnosa. Video sam da mi je sa tobom osobom suđena propast. Imao sam izbor da izađem na bilo koji način iz tog odnosa ili da izađem odavde. Izašao sam iz tog odnosa na najžešći način, jer nisam sebi hteo da dopustim da budem neko ko će opet da izađe odavde. Prvo korak sam napravio kad sam se poljubio na prozoru, znaš sa kim (Nevenom). To mi je bila avantura i kul riba, samo mi je bilo bitno da se prešaltam i da eskiviram taj odnos", počeo je Zola, pa nastavio svoju ispovest:

"Osmog decembra mi se desio pakao na spavanju, to sve znaš. Rekao sam sebi da moram da stisnem m*da i iskren da budem ponovo pokušam da održim taj odnos koji sam imao sa... Osećao sam neku grižu savest i pokušavao sam da razumem tu osobu što je bila spremna tako nešto da uradi. Imali smo zajedničke planove, možda nije trebalo da odem na drugu stranu, iako sam 1.000 puta pokušavao, a nije moglo. Mene je to kočilo da se preustim tom odnosu. Kad sam se oporavio posle Nove godine, krenuo sam da se sprdam. Pokušavao sam sve loše da zaboravim i samo da teram cirkus."

Lazar Čolić Zola, Viktorija Viki Mitrović
foto: Printscreen/Zadruga

"Car je neko koga ja volim najviše i sa kim sam bio mnogo dobar prošle sezone i uvek sam ga isticao na prvo mesto. Druga osoba je bio Marko, a treća ti. Kunem se u porodicu da me nisi 1 posto zanimala u tom smislu. Jesam ja njega ovde upoznao i neke stvari nisam mogao da garantujem, jer sam imao mnogo lošeg iskustva. Verovao sam u mnogo stvari, bio uz njega, on uz mene, ali sam hteo da vidim napolju kako i šta. Neke stvari moraju napolju da se izdešavaju i u životu u tim situacijama moraš da vidiš ko ti je prijatelj", kaže Zola.

"Kad sam sa Markom pričao za tvoj i njegov odnos, nikad nisam rekao protiv tebe da bih sebi oslobodio put. Desilo se da se ova vraća i rijaliti koji sam imao u svojoj glavi, da se sprdam i z*jebavam, dešava se njen povratak. Bio sam mnogo zbunjen, u momentu bih se smejao, a u drugom plakao. Krenuo sam da se družim sa njom i razmatram neke stvari. Transparentno sam govorio da nemam poverenje i da sa njom ne vidim perspektivu. Ja sam u svim situacijama video da ako ne ide kako ona želi, doživljam situacije koje su meni bile ozbiljno opterećenje, pa sam pristao da sa njom imam odnos. Desilo se da njoj ne paše ni to i da ona hoće pored svih stvari i poziva moje majke...", govorio je Zola o Miljani Kulić.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Zadruga

"Išao sam u radio, pravio barikade. Kad sam pričao sa njom setio sam se svih situacije koje smo prošli i bio sam u fazonu, hajde, možda je ona i svesna na šta sam ja bio spreman i da će možda da se trudi da prema meni bude maksimalno korektna. Rekao sam da ću dati sebe 200 posto i da vidim da li postoji mrvica u kojoj grešim kad je taj odnos u pitanju. Prihvatio sam je kao devojku i išao od osobe do osobe i govorio da smo mi u vezi - nastavio je Čolić.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:05

Bojana Rajić prava bomba u 5. deceniji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track