BUKTI NOVI ESTRADNI RAT KOLEGINICA! Zorica Marković urnisala Ivanu Šašić u Zadruzi, ona joj BRUTALNO UZVRATILA - nastaće LOM!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

HAOS U NAJAVI

BUKTI NOVI ESTRADNI RAT KOLEGINICA! Zorica Marković urnisala Ivanu Šašić u Zadruzi, ona joj BRUTALNO UZVRATILA - nastaće LOM!

Rijaliti -

Pevačica Zorica Marković je u "Zadruzi" osula drvlje i kamenje po koleginici Ivani Šašić, inače bivšoj ženi zadrugara Bojana Bokija Simića. Ivana joj je sada u svom stilu odgovorila na prozivke.

Naime, Zorica se raspitivala kod Bokija o čemu je sinoć pričao sa predstavnicima sedme sile tokom emisije "Pitanja novinara". Kada joj je Simić objasnio da je Ivana obelodanila da je i pre nje, ali i posle, jurio pevačice, te da je svojevremeno dobio zabranu prilaska majci i bratu zbog nasilja u porodici, Zorica je poludela i žestoko oplela po koleginici.

Zorica Marković
foto: Printscreen/Zadruga

- A šta te je ova osudila za brata?! Gospode sveti i presveta Bogorodice, kako je nije sramota?! Šta hoće ona, da uđe?! Nek dođe ovde da je j*bemo, ionako je tunjava ko mutava plovka! Nek dođe da je malo j*bemo, ja ću da je j*bem! Ako je budeš branio, imaćemo problem ti i ja. Koliko vidim, to joj je cilj. Ti si poslednji čovek koji bi bio nasilnik... Šta je ona, doktor nauka, što se udala za tebe? Te laži, to k*rčenje... Zvezda je, ali u k*rcu. Nek ide tamo, nek obnovi onaj svinjac - u svom stilu poručila je Zorica.

Tim oglasila se Ivana Šašić koja tvrdi da je iznela istinite optužbe na račun bivšeg supruga, a koleginicu nije želela da vređa.

Ivana Šašić
foto: Kurir Televizija

- Nikome ja ništa ne nameštam. Sam me je upleo u priču, spominjao, lupetao gluposti. Što se Zorice tiče, ništa protiv nje nemam, neka brani svog prijatelja. Svako o sebi govori. Mi privatno nismo nikada popile kafu, poštujem je kao koleginicu i dobrog pevača - odgovorila je Ivana.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track